Hoppa till innehåll

Montör till QSEC Sverige AB


Är du snabblärd, engagerad och serviceinriktad med känsla för VVS och teknik? QSEC Sverige AB söker montörer till Stockholm. Är du en kommunikativ spelare med intresse för energi, vatten och innovativa lösningar? Välkommen med din ansökan!

Din framtida arbetsgivare
QSEC Sverige AB arbetar med energieffektivisering och bedriver energibesparingsprojekt för såväl förskolor som flerbostadshus. De levererar helhetslösningar - från beräkning till färdigt montage och har sitt huvudkontor i Göteborg men även filialer i Stockholm och Malmö. Totalt är de runt 40 anställda, varav montageavdelningen i Stockholm består av fyra montörer.

1999 slog de upp portarna i Göteborg och i dag är QSEC verksamma över hela Sverige. Mycket har hänt sedan starten men en sak förblir den samma: med professionellt och personligt engagemang kan de garantera trygg och skräddarsydd energieffektivisering som snabbt betalar av sig.

Vad erbjuder rollen?
Som montör hos QSEC kommer du att ansvara för injustering av värmesystem. Du kommer att utföra montering av element, byta termostater och radiatorventiler. Arbetet utförs i team om två personer och ni kommer att besöka olika fastighetshus i Stockholmsregionen.

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att arbeta i team och använda din tekniska expertis. Varje dag möter du nya människor och utmanas i din kommunikationsförmåga. Vi värdesätter engagemang, driv och noggrannhet i arbetsuppgifterna.

Omfattning: 100%
Arbetstider: 7-16 eller 8-17
Tillträde enligt överenskommelse

Vem är du?
Vi tror att du som söker är tekniskt lagd, har arbetat med likande arbetsuppgifter alternativt liknande branscher. Du har ett intresse och god förståelse för teknik, VVS och bygg samt gillar att arbeta praktiskt. Vidare är du en god kommunikatör, kan hantera svenska flytande i tal samt innehar B-körkort.

Du är en engagerad och ambitiös individ som trivs med fysiskt arbete och har utmärkt kommunikationsförmåga. Du har en stark arbetsmoral, är produktiv och noggrann i utförandet av dina arbetsuppgifter. Du är självgående och har lätt för att ta till dig instruktioner, samtidigt som du är skicklig på att samarbeta när det krävs.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till direktanställning hos kund efter ett tags inhyrning.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Emma på emma.lindberg@effektiv.se eller 073-519 54 44.

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
31 okt. 2023 (27 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till direktanställning hos kund efter ett tags inhyrning.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Halmstad
Transport & Logistik
Företagslogga
Borås
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Transport & Logistik
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Stockholms stad
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Stockholms stad
Bygg & Hantverk
Företagslogga