Montör till QSEC Sverige AB

Montör till QSEC Sverige AB


Är du en ambitiös, engagerad och serviceminded person med en känsla för VVS och teknik? Just nu söker QSEC Sverige AB fler montörer till kontoret i Stockholm. Är du en kommunikativ spelare med ett intresse för energi, vatten och innovativa lösningar? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Din framtida arbetsgivare
QSEC Sverige AB arbetar med energieffektivisering och bedriver energibesparingsprojekt för såväl förskolor som flerbostadshus. De levererar helhetslösningar - från beräkning till färdigt montage och har sitt huvudkontor i Göteborg men även filialer i Stockholm och Malmö. Totalt är de runt 40 anställda, varav montageavdelningen i Stockholm består av fyra montörer.

1999 slog de upp portarna i Göteborg och i dag är QSEC verksamma över hela Sverige. Mycket har hänt sedan starten men en sak förblir den samma: med professionellt och personligt engagemang kan de garantera trygg och skräddarsydd energieffektivisering som snabbt betalar av sig.

Vad erbjuder rollen?
I rollen som montör är din främsta uppgift injustering av värmesystem. Du monterar element, byter termostater och radiatorventiler. Rollen utgår hemifrån och du kommer arbeta i par om två, där ni gemensamt åker ut på ett flertal besök varje dag, främst till olika fastighetshus i Stockholmsregionen.

Här erbjuds du en roll där du arbetar i team, med kroppen som redskap och där du dagligen får möjlighet att träffa nya människor. Det ställer krav på en god kommunikativ- och anpassningsbar förmåga.

Omfattning: 100%
Arbetstider: 7-16 eller 8-17
Tillträde enligt överenskommelse

Vem är du?
Vi tror att du som söker har ett par års erfarenhet av arbete inom branschen, alternativt liknande bransch, samt en relevant utbildning inom området. Du har ett intresse och god förståelse för teknik, VVS och bygg. Vidare är du en god kommunikatör, kan hantera svenska flytande i tal samt innehar B-körkort.

Som person är du engagerad och driven, tycker om att arbeta fysiskt och har enkelt för att kommunicera med andra runt omkring dig. Du har god arbetsmoral, är produktiv och noggrann i dina arbetsuppgifter. Du är självgående och har enkelt för att ta till dig instruktioner, samtidigt som du är bra på att samarbeta när rollen kräver det.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till direktanställning hos kund efter ett tags inhyrning.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 22/3-2023. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Emma på emma.lindberg@effektiv.se

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till direktanställning hos kund efter ett tags inhyrning.