Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Leveransplanerare till Anticimex

Ansök nu

För konsultuppdrag söker vi nu en leveransplanerare till Anticimex i Västertorp. Tycker du om att arbeta i en supporterande roll där planering, struktur och problemlösning är i fokus? Då tror vi att du skulle vara en bra match!

Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt varför urval och intervjuer sker omgående och löpande.

Om företaget
Anticimex är det moderna serviceföretaget som tack vare förebyggande åtgärder, ny teknik och hållbara lösningar skapar hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Anticimex ska vara bäst på det vi gör, fortsätta driva utvecklingen i branschen samt ge våra kunder professionell och personlig service. Att ta ansvar för människors hälsa och livskvalitet är grunden i Anticimex hållbarhetsarbete. Anticimex har ca 10 000 anställda och finns i 21 länder. I Sverige är vi 1500 medarbetare.

Vad erbjuder rollen?
I din roll som leveransplanerare kommer du att stötta upp och supportera redan befintligt team. Du planerar teknikernas arbete ute hos Anticimex kunder och arbetar för att optimera och effektivisera så att rätt kompetens används på rätt plats och tid. Du har daglig kontakt med teknikerna och säkerställer att de är uppdaterade på eventuella avvikelser i planeringen. Vidare arbetar du i Anticimex ruttplaneringssystem där du övervakar och hanterar eventuella förändringar.

Arbetstid: 07-16
Plats: Västertorp

Vem är du?
Vi söker dig som är trygg med att arbeta i system och i en koordinerande, planerande roll. Du har förslagsvis arbetat i en administrativ roll tidigare och förstår vikten av tydlig kommunikation och hög service. Du är en strukturerad, organiserad person men räds inte snabba förändringar och problemlösning.

Vidare hanterar du svenska och engelska samt Office-paketet.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Emma på emma.lindberg@effektiv.se

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare