Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Kundtjänstmedarbetare på deltid till Anticimex

Ansök nu

Är du ute efter ett deltidsjobb och trivs i en roll där du får ge förstklassig service? Vi söker just nu kundtjänstmedarbetare med tidigare erfarenhet av service och support. Är du en strukturerad, kommunikativ person som tycker om att prata med människor? Välkommen med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag på deltid, behovet är främst måndagar och tisdagar och uppdraget sträcker sig tillsvidare.

Om företaget
Anticimex är det moderna serviceföretaget som tack vare förebyggande åtgärder, ny teknik och hållbara lösningar skapar hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Anticimex ska vara bäst på det vi gör, fortsätta driva utvecklingen i branschen samt ge våra kunder professionell och personlig service. Att ta ansvar för människors hälsa och livskvalitet är grunden i Anticimex hållbarhetsarbete. Anticimex har ca 10 000 anställda och finns i 21 länder. I Sverige är vi 1500 medarbetare.

Vad erbjuder rollen?
Din huvudsakliga uppgift och ansvar i rollen som kundtjänstmedarbetare på Anticimex är att leverera bästa möjliga serviceupplevelse för kunden. Arbetsuppgifterna varierar mellan att informera och vara en rådgivande part om exempelvis skadedjur samt övriga administrativa uppgifter. Utöver dina arbetsuppgifter kommer du att ingå till ett härligt kundserviceteam med en bra teamkänsla!

Arbetstid: 07.30-16.30
Placering: Stockholm
Omfattning: Deltid, primärt måndagar och tisdagar

Vem är du?
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av service och support. Du tycker om att prata i telefon och är duktig på att vägleda kunderna med ett pedagogiskt och serviceinriktat bemötande. Vi ser att du är en positiv, lugn och trygg person som kan ta dig an arbetsuppgifterna på ett strukturerat och professionellt sätt. Kunden är alltid ditt största fokus och du värderar att ge en god service, i alla lägen!

Du hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Vidare är du bekväm i att hantera Office-paketet.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Emma på emma.lindberg@effektiv.se

Sökord
Kundtjänst, kundservice, service, support, Anticimex, kundtjänstmedarbetare, administration

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 okt. 2023 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare