Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Inköpare till Kvalitetsbygg

Ansök nu

Arbetar du i byggbranschen och söker nya utmaningar inom inköp? Vill du dessutom jobba hos ett bolag som karaktäriseras av entreprenörskap och framåtanda, Då kan vi ha tjänsten till dig!

Din framtida arbetsgivare
Kvalitetsbyggsgruppen är en byggkoncern med cirka 80 anställda som till återkommande kunder utför entreprenader täckande nyproduktion av flerbostadshus och kommersiella fastigheter, stambyten, LOU-uppdrag samt större och mindre ROT-arbeten. De erbjuder ansvarstagande och transparanta affärer åt kunder som är såväl företag som privatpersoner. De grundades 2006 och huvudkontoret är i Västberga, Stockholm.

Läs mer på www.kvalitetsbygg.se

Vad erbjuder rollen?
Som inköpare hos Kvalitetsbygg jobbar du brett inom olika projekt. Arbetsuppgifterna varierar och du bör trivas i en dynamisk roll med mycket eget ansvar. Du ingår i ett team om i dagsläget 5 personer som vars uppgift är att stödja företagets olika avdelningar med spetskompetens inom kalkyl och inköp.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:

* Kontakt med leverantörer, entreprenörer och externa parter
* Sammanställa och skapa förfrågningsunderlag samt sköta utskick av desamma
* Granska, utvärdera och godkänna specifikationer för inhämtande av anbud
* Förhandla, utforma och ingå avtal med leverantörer
* Planera, följa upp och styra projektens inköpsbudget
* Stötta personal i deras inköpsarbete

Vem är du?
För att trivas i rollen bör du ha minst 10 års erfarenhet från branschen samt goda kunskaper i Office-paketet. Du bör tidigare ha haft en liknande roll under ett par år samt kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska. Eftersom tjänsten innebär ett övergripande ansvar i inköpsprocessen bör du ha goda kunskaper inom entreprenadjuridik, vilket kan ha förvärvats antingen genom erfarenhet eller utbildning.

Som person trivs du med att arbeta i ett högt tempo med en varierande vardag. Att arbeta prestigelöst ser du som en självklarhet och du visar engagemang och driv i ditt arbete. Du är nyfiken och ifrågasättande och drivs av att hitta den kostnadseffektivaste produkten/tjänsten för slutkundens behov.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?

Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Elin Fernström på elin.fernstrom@effektiv.se.

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 juni 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare