Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Digital Designer till Djurgården Fotboll

Ansök nu

Är du en kreativ person som har de digitala kanalerna som din huvudarena? För att fortsätta stärka och bibehålla Djurgården Fotbolls innehåll i sociala medier, nyhetsbrev och andra kanaler så söker nu en av Nordens främsta fotbollsföreningar en Digital Designer till deras inhouse-avdelning.
Varmt välkommen med din ansökan!

Din framtida arbetsgivare
Djurgården Fotboll är en förening med över 24 000 medlemmar. Föreningen har representationslag i Allsvenskan och OBOS Damallsvenskan samt en stor ungdomsverksamhet. Sedan 2020 sitter de i nyrenoverade lokaler på Tegeluddsvägen 9C på Gärdet i Stockholm.

Vad erbjuder rollen?
Hos Djurgårdens Fotboll blir du en viktig del av ett ambitiöst och drivet team som präglas av starkt samarbete, skratt och ett driv att tillsammans uppnå nya framgångar. Du kommer arbeta i ett tätt samarbete med gruppens Lead Designer med syfte att stärka organisationens varumärke i sociala kanaler.

Vi ser gärna att du har några års dokumenterad arbetslivserfarenhet från yrket. Arbetstiderna följer Djurgårdens representationslags spelschema vilket innebär helg- och kvällsarbete under perioder utöver kontorstid.


Vem är du?
För att passa i rollen tror vi att du är en digital, kreativ doer som trivs med att ta egna initiativ i ditt vardagliga arbete. Du besitter en god förståelse för hur design påverkar kommunikation och det är meriterande om du hanterar att skriva engagerande texter och copy.

Vi söker dig som har:

* Mycket goda kunskaper i Photoshop och Illustrator
* Du har ett skarpt öga för bildhantering och kan skapa engagerande motiv, collage och kompositioner
* Du har en god känsla för typografi och layout
* Du har grundkunskaper för att kunna animera i After Effects och paketera rörligt material i Premier Pro
* Du är noggrann som person och öga för detaljer

I denna ansökan ber vi er att bifoga en portfolio med tidigare relevant arbete tillsammans med ert CV och personliga brev.


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos Djurgården Fotboll.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?

Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 2023-06-11. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Tina Leijon på tina.leijon@effektiv.seMer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 juni 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos Djurgården Fotboll.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare