Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Customer Success Manager till Zendr

Ansök nu

Vi söker en Customer Success Manager till Zendr´s växande team i Stockholm! Vill du bygga långsiktiga kundrelationer? Trivs du med att arbeta med merförsäljning till befintliga kunder? Då är det dig vi söker!

Din framtida arbetsgivare
Zendr erbjuder en enkel bokningsportal för frakt som hjälper företag att spara tid och pengar. Deras mål är att erbjuda bästa möjliga kundservice och enkelhet i fraktbokning. Genom sin bokningsportal kan företag hantera all frakt på ett ställe, oavsett transportör, och integrera den med sina affärssystem eller webbshoppar för att automatisera bokningsflödet.

Vad erbjuder rollen?
Det här är en ny roll hos Zendr och du kommer att ingå i säljteamet som idag består av 7 personer. På Zendr har vi ett öppet företagsklimat med trevliga kollegor - vi har roligt på jobbet tillsammans. Älskar du att bearbeta befintliga kunder och skapa långsiktiga relationer så kommer det här jobbet passa dig. Hög aktivitet inom samtliga funktioner driver oss framåt.

Exempel på arbetsuppgifter:
* Bygga och underhålla starka och positiva relationer med kunder
* Förstå kundernas affärsbehov och mål
* Utveckla redan befintliga kundavtal
* Proaktiv support
* Onboarding av större kunder

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av service och kundrelationer, gärna i en CSM-roll. Meriterande är om du har erfarenhet från logistikbranschen men det är inget krav. Du har en god datavana, gillar att arbeta administrativt och hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina sociala egenskaper och förmåga att skapa långsiktiga, starka relationer. Din förmåga att koordinera, agera proaktivt och arbeta självständigt i en snabbt föränderlig miljö är av stort intresse.

Är detta din perfekta match?
Varför inte börja morgonen med en härlig hotellfrukost (japp, Zendr har gratis hotellfrukost varje morgon!) tillsammans med dina kollegor. Inte nog med detta utan det finns också gym och tillgång till fri parkering.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Varmt välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista
ansökningsdatum är 1/10. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Elin på elin.fernstrom@effektiv.se.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare