Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Chaufför Deltid Norr om Stockholm

Publiceringsdatum
13 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Är du en person som värdesätter att ge förstklassig service och har vana att köra bil? Är du kanske student på minst 50% eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, men letar efter ett extrajobb? Vi letar just nu efter dig som har god lokalkännedom och är intresserad av att arbeta som budbilschaufför Norr om Stockholm. Vi genomför urval och intervjuer löpande. Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Välkommen att bli en del av vårt team!

Vad erbjuder rollen?
I rollen som budbilschaufför kommer du att leverera till kunder i Stockholmsområdet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av budbil, men också att du på ett smidigt sätt kan arbeta fysiskt och service inriktat. Du kommer att arbeta självständigt vilket gör att du som person ska kunna vara flexibel och kunna samarbeta på ett strukturerat vis. I arbetet krävs det också att du är kvalité- och serviceinriktad. Arbetspassen är måndag-fredag med varierande tider, men ett krav är att du ska kunna arbeta mellan 06.00-15.00 du kommer behöva vara tillgänglig minst 2 dagar i veckan.
Start för tjänsten sker löpande och du kommer att genomgå 5 dagars utbildning dagtid innan du kommer kunna lägga in din egen tillgänglighet.

Vem är du?
Vi letar efter dig som är student och har minst ett års återstående studier eller en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. För att trivas i rollen är det viktigt att du tar eget ansvar och kan planera ditt arbete effektivt. Du har en stark lokalkännedom och har inga problem med att hitta till olika gator och adresser. Att arbeta i högt tempo är något som passar dig, och du förstår vikten av att alltid hålla kunden nöjd. Dessutom är du en skicklig lagspelare med utmärkt kommunikationsförmåga. I det här arbetet kommer du att ha daglig kontakt med både kollegor och kunder, så det är en fördel om du talar och skriver flytande svenska.

Krav:
- B-körkort minst 2 år.
- Hög servicenivå.
- Datavana.
- Flytande svenska i tal och skrift.
- God fysik.
- Kan arbeta minst 2 dagar/veckan.
- Kan starta V.10
- Studerar på minst 50% eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av att köra budbil eller erfarenhet av stadskörning.
- God lokalkännedom och kan följa GPS.
- Erfarenhet av matbutik.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Elin Fernström på elin.fernstrom@effektiv.se eller Gabriella Uddh på gabriella.uddh@effektiv.se

Liknande Jobb

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 mars 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.