Murare sökes till Stockholm

Murare sökes till Stockholm

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi murare med yrkesbevis till Stockholm!

Arbetsuppgifterna består av bland annat murning av fasadtegel, isolering samt puts inom nyproduktion av bostäder.
För oss är det viktigt att du som kandidat har rätt erfarenhet, har ett strukturerat arbetssätt och tycker om att jobba efter rutiner, tidplan och arbetsmetoder.

Vi söker dig som har yrkesbevis som murare, även några års erfarenhet inom yrket. Önskvärt att du har erfarenhet av att jobba med nyproduktion av bostäder. Du som person är positiv, en samarbetsvillig person som stöttar kollegor, engagerad i ditt arbete där du har mål att nå och leverera högt resultat, du trivs också med ordning och reda på arbetsplatsen.

Utbildning och Intyg
Yrkesbevis murare

Erfarenhet
Erfarenhet som murare, gärna på nyproduktion av bostäder

Ansökan
A-Staffing Construction sköter rekryteringsprocessen för denna tjänst löpande, urval och intervjuer kommer att ske under annonseringstiden så vänta inte med din ansökan!
Ansök till tjänsten via länken.

Om oss
A-Staffing är medlemmar i Byggföretagen, Installatörsföretagen och Almega Kompetensföretagen så du kan vara säker på att du alltid har rätt anställningsvillkor och kollektivavtal. I snart 15 år har vi försett Sverige med duktiga yrkesarbetare på Byggavtalets område.

Som anställd på A-Staffing kan du räkna med vårt engagemang för dig, dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö. Vår prioritet är öppenhet och tillgänglighet samt din trivsel, hälsa och säkerhet. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vi är även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.

A-Staffing hette tidigare VMP Group, men namnändrades under 2021. Inom kedjan verkar A-Staffing Sweden AB och A-Staffing Construction AB.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.astaffing.se/
Sista ansökningsdag 18 apr 2023 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

A-Staffing är specialiserade på personallösningar inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen. Vi är medlemmar i Byggföretagen (B), Installatörsföretagen (IN) samt Kompetensföretagen Almega. Vi är auktoriserade inom bemanning och innehar kvalitets- och miljöcertifikat enligt ISO 9 001 och 14 001. Vi är måna om att våra anställda har det bra på sin arbetsplats och kommer kontinuerligt ut och besöker. Om du vill bli en del utav vårt team är du varmt välkommen med din ansökan. Det tidigare namnet har varit VMP Group AB, namnändringen gjordes under 2021. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer på www.astaffing.se/