Hoppa till innehåll
A-Staffing logotyp

Formsnickare/timmerman Stockholm

Ansök nu
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och bygga Stockholm?

Vi söker formsnickare till flera projekt både inom infrastruktur, nyproduktion av bostäder och kommersiella byggnader. Du ska ha tidigare erfarenhet av att arbeta med form antingen i lösvirke eller systemform.
Du bör ha lång erfarenhet särskilt med systemform t.ex. Doka och känna dig bekväm med det.
I denna tjänst är det självklart för dig att du levererar kvalité hela vägen samt att är trygg i att arbeta i både grupp och självständigt. Du upprätthåller en god laganda och representerar vår samarbetspartner och A-Staffing Construction.

Start sker enligt överenskommelse.
Ansök så snart som möjligt, vi kommer att gå igenom ansökningar löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Utbildning och Intyg
Önskvärt: Yrkesbevis
Meriterande: Giltiga certifikat inom heta arbeten, mobila plattformar med mera.

Erfarenhet
Krav: Erfarenhet från branschen. Om yrkesbevis saknas så minst 6 års erfarenhet.

Ansökan
A-Staffing Construction sköter rekryteringsprocessen för denna tjänst löpande, urval och intervjuer kommer att ske under annonseringstiden så vänta inte med din ansökan!
Ansök till tjänsten via länken.

Startdatum
Omgående

Om oss
A-Staffing är medlemmar i Byggföretagen, Installatörsföretagen och Almega Kompetensföretagen så du kan vara säker på att du alltid har rätt anställningsvillkor och kollektivavtal. I snart 15 år har vi försett Sverige med duktiga yrkesarbetare på Byggavtalets område.

Som anställd på A-Staffing kan du räkna med vårt engagemang för dig, dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö. Vår prioritet är öppenhet och tillgänglighet samt din trivsel, hälsa och säkerhet. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vi är även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.
Inom kedjan verkar A-Staffing Sweden AB och A-Staffing Construction AB.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 juni 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

A-Staffing är specialiserade på personallösningar inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen. Vi är medlemmar i Byggföretagen (B), Installatörsföretagen (IN) samt Kompetensföretagen Almega. Vi är auktoriserade inom bemanning och innehar kvalitets- och miljöcertifikat enligt ISO 9 001 och 14 001. Vi är måna om att våra anställda har det bra på sin arbetsplats och kommer kontinuerligt ut och besöker. Om du vill bli en del utav vårt team är du varmt välkommen med din ansökan. Det tidigare namnet har varit VMP Group AB, namnändringen gjordes under 2021. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer på www.astaffing.se/

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare