Arbetsbeskrivning
Vill du vara med arbeta som markanläggare i Stockholm?

Vi behöver nya medarbetare inom mark & anläggning och hoppas att du vill tillhöra vårt team.

Som anställd på A-Staffing Construction har du tillgång till oss personalansvariga som finns på plats både på kontoret i Stockholm och ute hos våra samarbetspartners. Vi är måna om att våra anställda har det bra på sin arbetsplats. Om du vill bli en del utav vårt team är du varmt välkommen med din ansökan.

Vi är medlemmar i Byggföretagen och tillämpar vi byggavtalet på våra anställda.


Erfarenhet
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet inom markanläggning.

Krav: minst 3 års dokumenterad erfarenhet.

Meriterande kunskaper
*VA- kunskaper
*Laser

Bifoga också in din ansökan vilka certifikat du har som till exempel: Säkra lyft, heta arbeten, Safe construction osv.

Körkort är meriterande men inte ett krav.


Lön och anställningsvillkor
Enligt kollektivavtalet. Byggavtalet.

Ansökan
A-Staffing är medlemmar i Byggföretagen, Installatörsföretagen och Almega Kompetensföretagen så du kan vara säker på att du alltid har rätt anställningsvillkor och kollektivavtal. I snart 15 år har vi försett Sverige med duktiga yrkesarbetare på Byggavtalets område.

Som anställd på A-Staffing kan du räkna med vårt engagemang för dig, dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö. Vår prioritet är öppenhet och tillgänglighet samt din trivsel, hälsa och säkerhet. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vi är även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.

A-Staffing hette tidigare VMP Group, men namnändrades under 2021. Inom kedjan verkar A-Staffing Sweden AB och A-Staffing Construction AB.

Startdatum
Omgående

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.astaffing.se/
Sista ansökningsdag 30 jan 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

A-Staffing är specialiserade på personallösningar inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen. Vi är medlemmar i Byggföretagen (B), Installatörsföretagen (IN) samt Kompetensföretagen Almega. Vi är auktoriserade inom bemanning och innehar kvalitets- och miljöcertifikat enligt ISO 9 001 och 14 001. Vi är måna om att våra anställda har det bra på sin arbetsplats och kommer kontinuerligt ut och besöker. Om du vill bli en del utav vårt team är du varmt välkommen med din ansökan. Det tidigare namnet har varit VMP Group AB, namnändringen gjordes under 2021. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer på www.astaffing.se/