Junior Frontend iOS-Utvecklare Till Zound Industries!

Junior Frontend iOS-Utvecklare Till Zound Industries!

Vill du vara med och bidra med utveckling i en snabbrörlig, innovativ och lekfull organisation? Har du ett stort intresse av att jobba med apputveckling och vill få möjligheten att växa med ett företag som tar vara på dina kompetenser? Är du dessutom musikintresserad och vill jobba med produkter inom den branschen? Läs då vidare och skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för Zound Industries räkning en driven Frontend iOS-utvecklare som vill vara med på en häftig resa framåt. Zound Industries grundades år 2008 och är företaget som står bakom produktionen av Urbanears hörlurar och Marshall högtalare som du säkerligen har hört talats om. Det är ett globalt företag med kontor runt om i världen och finns i städer som exempelvis London, Paris, New York och Hong Kong. Under de senaste åren har Zound Industries produkter gått från enkla trådbundna enheter till anslutna och komplexa IoT-enheter. Idag fokuserar de på att utveckla en mobilapplikation som ska skapa mervärde för sina kunder och söker dig som vill vara med på denna spännande resa framåt.

Genom att vara med i Zound Industries blir du också en del av en multikulturell familj som välkomnar dig för den du är. Du kommer att omringas av härliga kollegor som gör din arbetsdag mer än bara arbete. Som junior utvecklare kommer dina synpunkter att höras och värderas högt av Zound och många möjligheter kommer erbjudas för att du ska utvecklas.

ARBETSUPPGIFTER:
Som Frontend iOS-utvecklare kommer du att jobba med att utveckla iOS-mobilapplikationen i Swift. Det innebär att du kommer att jobba nära andra UX-team för att tillsammans komma fram till passande lösningar och funktioner för applikationen. Du kommer att ingå i ett tight team som idag består av åtta anställda men med ambitionen att bli fler inom en snar framtid.

Några av arbetsuppgifter kommer att vara:
 • Utveckla och underhålla iOS-mobilapplikationer i ett scrum-team.
 • Samarbeta nära med UX-teamet för att diskutera egenskaper och funktioner för applikationen.
 • Stödja och delta i aktiviteter för validering.
 • Delta i kunskapsdelning och teamarbete med de andra utvecklarna i teamet.
 • Prototyper av nya idéer, både individuellt och över team.
VI SÖKER DIG SOM HAR:
 • En högskola- eller universitetsutbildning inom data/IT.
 • Relevanta kunskaper/erfarenhet inom iOS-apputveckling från arbetslivet eller sidoprojekt.
 • Kunskaper om Swift, Swift UI och Swift package manager.
 • Erfarenhet av att jobba med kombinerat ramverk.
 • Starka kunskaper i engelska i både tal och skrift, då det är kärnspråket på företaget.
Det är inget krav, men meriterande om du har:
 • God förståelse för tester som exempelvis enhetstester, UI-tester, Jenkins etc.
 • Erfarenhet av att interagera med Firebase, REST API:er etc.
 • Förståelse för Bluetooth-stacken, kommunikation över GATT och AVkit.
 • Förståelse för WiFi-stacken.
För den här rollen kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. För att både lyckas och trivas i rollen är du en kreativ och driven person som gillar att hitta lösningar till problem. Vi ser gärna att du är social och trivs i en mångkulturell miljö samt är bekväm med att tala engelska i ditt dagliga arbete. Vidare bör du ha ett stort tekniskt intresse och se detta som en fantastiskt möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med Zound.

OM KUNDFÖRETAGET:
For over a decade, we have been shaking things up on the audio electronics market. Through our brands we champion the human perspective. Using life itself as our greatest source of inspiration to create products that excite, intrigue and surprise. We can do this because we design and develop all our products in house. From concept to consumer, our team of magicians come together to create something that resonates on the inside as well as it does on the out. We bring life to sound. Read more about Zound here.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Zound Industries och vår sida är att du efter 12 månader blir direktanställd hos Zound Industries.

Övrig info:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Placering: Stockholm
 • Rekryteringsansvarig: Linda Ye
 • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll App utvecklare, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Friday Tech Recruitment
Sista ansökningsdag 1 aug 2022 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?