Chief Technology Officer på Zoo.se i Stockholm

Chief Technology Officer på Zoo.se i Stockholm

Som CTO på Zoo.se i Stockholm ges du möjligheten att vara med på en unik tillväxt- och förändringsresa i en entreprenöriell miljö!

Hos ZOO.se får du möjligheten att jobba med ett av Nordens mest snabbast växande retailer, online och i butik. ZOO.se är i stark förändring där digitalisering är en av nycklarna till att lyckas. Som CTO på ZOO.se kommer du att ha ett brett och strategiskt ansvar för vår digitala och tekniska organisation.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en ledande position i en expansiv entreprenöriell organisation. Som CTO får du chansen att ta våra ambitiösa planer för den totala tekniska plattformen, infrastrukturen, relationen till tekniska partners och det interna teamet till nästa nivå. Utöver det erbjuder vi:
 • Yttersta ansvaret för en högpresterande teknisk plattform i framkant
 • Möjlighet att bygga ditt team och lösningarnas uppbyggnad såväl som processer och arbetssätt
 • Tillgång till ett unikt nätverk med personer som arbetar i andra snabbväxande företag inom eEquity-portföljen
 • Tvärfunktionella samarbeten med samtliga avdelningar och enheter
Det här gör du hos oss

Ditt uppdrag handlar i huvudsak om att ansvara för "all things tech", d v s allt från det dagliga arbetet med att säkerställa att tekniken fungerar till att driva vår IT-strategi och tekniska vision framåt där kunden står i centrum. Vi bygger just nu upp en modern arkitektur med fokus på best-of-breed, SaaS och API-first. I rollen ingår att sätta upp en organisation som kan hantera daglig drift i ett snabbt växande IT-landskap med höga krav på säkerhet, skalbarhet och upptid. Vi lutar oss mycket på partners för drift och utveckling, vilket ställer krav på lösningar, att hantera leverantörer och upphandla system och inte minst att bygga team över organisationsgränser. Du kommer bland annat:
 • Leda drift och utveckling av de existerande tekniska plattformarna inklusive integrationer, samt ansvara för arkitektur och systemkarta, infrastruktur och IT-säkerhet
 • Vara navet internt där du med kommunikation, lyhördhet och tydlighet säkerställer att behov tillgodoses i syfte att nå maximala resultat
 • Löpande utvärdera och implementera nya tekniska lösningar
 • Produktägarskap i form av att säkerställa resultat från teknikdriven verksamhetsutveckling. Driva och prioritera product roadmap och se till att det blir tydligt kommunicerat i hela verksamheten
 • Ansvara för relationer med tekniska partners inklusive kravställning, förhandling och uppföljning
 • Leda det interna teamet samt säkerställa att vi har rätt resurser internt och externt för att leverera på plan, givet föredragen operativ modell
 • Säkerställa effektiva och kvalitetssäkrade IT-processer, arbetssätt samt standarder och policys
Ditt team och arbetsplats

Rollen är placerad i Stockholms innerstad, i Garnisonen. I Brunna hittar du vårt stora e-handels lager som levererar varor till Sverige, Norge och Finland. Hos oss blir du en del av ett entreprenöriellt team med mycket kunskap i Sveriges ledande Zoofackhandel.

Mer om dig

För att lyckas i rollen som CTO är du van att ta ett övergripande ansvar för avancerade och affärskritiska tekniska plattformar. Du ser till helheten och står stadigt både i teknik- och verksamhetsfrågor. Du kan hantera operativa, taktiska och strategiska frågor på samma gång. Du trivs med att verka som ledare i en agil omgivning, där tydlig kommunikation och resultat premieras. Vidare är du van att fungera i en kombinerad operativ modell med både interna och externa team.

I din yrkesroll har du en naturlig förmåga att driva projekt och initiativ framåt på ett strukturerat sätt. Du är kommunikativ och har kunskap för att översätta verksamhetens behov till tekniska lösningar. Du är trygg med att såväl diskutera övergripande arkitektur som att gå in i tekniska detaljer för att verkligen förstå verksamheten och kundernas utmaningar och möjligheter.

Du har ett högt driv och ambition att nå mål och resultat. Du har en prestigelös grundinställning, är strukturerad, nyfiken och utmanar status quo, samtidigt som du söker enkelhet och tydlighet.

För denna roll behöver du ha relevant erfarenhet från tidigare liknande roller, älskar att lösa problem, bygga strukturer samt goda kunskaper i svenska och engelska.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Tove Sjöberg
Telefon 0709809986
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Produktchef, Data & IT, UX & Webbdesign
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 19 okt 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ZOO.se är en zoobutikskedja i Sverige och säljer produkter för hund, katt, fisk, reptil, smådjur och fågel. Vi har egen e-handel i Sverige, Norge och Finland, egna veterinärkliniker samt butiker från Linköping till Luleå. Vi har varit verksamma i branschen i över 30 år och vi växer stadigt. I dagsläget är vi drygt 200 anställda i hela Sverige. Vi är en härlig blandning av olika djurfantaster och tack vare vår storlek kan vi ha specialiserad personal inom våra olika områden.