Redovisningsansvarig till Jarowskij

Redovisningsansvarig till Jarowskij

Om rollen
Som redovisningsansvarig på Zodiak Media Group ingår du i en ekonomiavdelning på 10 personer. Denna avdelning ansvarar för redovisning och rapportering av de svenska bolagen inom Banijay koncernen. Du kommer att jobba med Jarowskij bolagen och vara ansvarig för löpande redovisning. Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Löpande redovisning, balansavstämningar
  • Månads- kvartals- och årsrapportering
  • Skatt- och momsrapportering samt avstämning
  • Sammanställa och följa upp projektredovisning
  • Cashflow planering/rapportering
  • Arbetsledare till ekonomiassistent
Rollen är ett vikariat då deras nuvarande redovisningsansvariga går på föräldraledighet som beräknas pågå ca 1-1,5 år, för rätt person finns det goda chanser att bli överrekryterad. Placering är på kontoret i Frihamnen i Stockholm.

Om dig
Vi söker dig som minst har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt gedigen arbetslivserfarenhet inom redovisning. Du har erfarenhet av projektredovisning, goda kunskaper i Excel och har du erfarenhet av affärssystemet Microsoft Dynamics Nav är det meriterande.

Du är noggrann, stresståligt tycker om att arbeta självständigt samt har vana att leverera mot deadlines. Som person är du positiv, gillar förändringar och håller en hög servicenivå både internt och externt. Det här är en arbetsplats som ständigt är i rörelse, så det krävs att du trivs att arbeta i en kreativ miljö.

Om Jarowskij
Jarowskij är en del Banijay Group som producerar och distribuerar TV-, Film- och Dramaproduktioner samt live shower och Podcast

När du blir en av oss
Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär. Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Carl Carlberg carl.carlberg@wise.se och konsultchef Johanna Treschow Johanna.Treschow@wise.se

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 3 dec 2019 (11 dagar kvar)