Zmarta söker Legal Counsel

Zmarta söker Legal Counsel

Arbetsbeskrivning

Som Legal Counsel på Zmarta kommer du ha en bred roll med fokus på att tillsammans med affärsverksamheten driva verksamheten framåt. Du kommer vara central för utvecklingen av Zmartas tjänster och processer. Arbetsuppgifterna kommer bland annat omfatta förhandling och författande av olika avtal med våra kunder och partners samt kvalificerad rådgivning inom dataskydd, konsumentkredit och finansiell reglering.

Arbetet kommer att ske självständigt, i grupp och i projekt. Du arbetar på Zmartas kontor i centrala Stockholm, ingår i Zmartas Legal-team och rapporterar till vår General Counsel.

Vem är du?

Vi söker dig som efter avslutad juristexamen har arbetat i minst fem år. Erfarenhet från advokatbyrå samt arbete inom tech eller finansiell sektor är meriterande. Du är en person med stort eget driv som är bra på att hitta pragmatiska lösningar på juridiska problem och du kan självständigt driva och leda projekt. Du har god kommunikativ förmåga som hjälper dig att skapa goda relationer både internt och externt såväl som att föra fram ditt budskap på ett pedagogiskt och tydligt sätt. Du har lätt att förstå regelverk, även från övriga nordiska länder och på EU-nivå. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, är ett krav.

Din nyfikenhet, din vilja att ständigt utvecklas och ditt intresse av affären är viktiga framgångsfaktorer. Du är trygg i din roll samtidigt som du balanserar tryggheten med ödmjukhet och en förmåga att kompromissa. Du behöver på ett förtroendeingivande sätt kunna samarbeta med alla delar och nivåer av vår organisation. För att lyckas i rollen är det viktigt att du trivs med att jobba i högt tempo på ett bolag under ständig utveckling.

Du erbjuds

Vi erbjuder dig en central och utmanande roll på ett snabbfotat och innovativt bolag. Vi är inne i en stark tillväxtfas och många spännande initiativ tas för att stärka vår produktportfölj och säkerställa vår plats som marknadsledande inom privatekonomiska jämförelsetjänster i Norden. I denna roll arbetar du nära affärsverksamheten och får goda möjligheter till utveckling. Du kommer till en verksamhet som rör sig snabbt framåt och där det råder ett flexibelt arbetsklimat. Vi sätter stort värde vid att göra skillnad för våra kunder och att våra medarbetare trivs och har roligt tillsammans på jobbet.

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Zmarta med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Lönnbark på telefonnummer 076 00 26 921 alternativt caroline.lonnbark@jurek.se.

Om verksamheten

Zmarta är en fristående jämförelsetjänst som erbjuder flera olika tjänster inom privatekonomi. Vi som ligger bakom Zmarta heter Zmarta Group och har funnits på den svenska marknaden sedan 1999. Zmarta finns förutom i Sverige också i Norge och Finland. På våra kontor i Stockholm, Ängelholm, Jönköping, Oslo och Helsingfors jobbar över 300 medarbetare för att göra kundernas ekonomi smartare.

Zmarta Group ägs sedan 2016 av den tyska mediekoncernen Bauer Media Group.

På Zmarta vill vi göra det enkelt för våra kunder att ta smarta ekonomiska beslut. Därför erbjuder vi en rad jämförelsetjänster för privatlån, bolån, elavtal och försäkringar. De flesta av våra partners är banker, el- och försäkringsbolag. Vår vision är en värld där ingen betalar en krona för mycket.

Vi ger våra kunder möjligheten att ta smartare beslut som förbättrar deras privatekonomi. Till våra partners erbjuder vi värdefulla kundinsikter och ett kostnadseffektivt sätt att nå sina målgrupper.
Mer info
Kontaktperson Caroline Lönnbark
Telefon 076 00 26 921
Email Mejla Caroline Lönnbark
Område Stockholms stad
Yrkesroll Juridik, Affärsjuridik, Bolagsjurist
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Sista ansökningsdag 15 dec 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!