Affärsutvecklare

Affärsutvecklare

Om rollen:
Du kommer att få en bred och varierad roll där du bland annat kommer att ansvara för försäljning och kundkontakter. Du kommer att arbeta med att få regionen att växa genom att stänga affärer och vidareutveckla befintliga ramavtal. Kunderna som du säljer in funktionaliteten till är främst fastighetsbolag och kommersiella fastighetsutvecklare.
I din roll ingår även att synas i rätt forum och delta på mässor och event.

Du får en oerhört viktig roll som Zesecs nyckelperson i Stockholm.

Vi söker:
Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av försäljning B2B. Du hanterar självständigt hela försäljningsprocessen från prospektering till signerat avtal. Vi tror att du har ett tekniskt intresse och en nyfikenhet kring nya tekniska lösningar. Vi söker dig som har arbetat mot fastigheter eller inom fastighetsbranschen. Vi ser det som meriterande om du tidigare har haft en ledande roll mot fastighetsbolag.

Som person är du självgående, prestigelös och disciplinerad. Du är en engagerad tävlingsmänniska som tror på att skapa långsiktiga relationer. Zesec befinner sig i en stark tillväxtfas, vilket du förstår innebär ett högt driv och aktivitet. Även att det krävs att du är bekväm med att fatta egna beslut och ha en rak och ärlig kommunikation med kollegorna.

Grundläggande krav för tjänsten är att du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Meriterande med eftergymnasial utbildning inom sälj och marknadsföring.

Erbjudande:
Zesec ger dig möjligheten att vara med på en spännande tillväxtresa. Arbetet är flexibelt och du kommer att utgå från något av Convendums coworking spaces centralt i Stockholm.
Du erbjuds en fast lön, friskvårdbidrag och tjänstepension.

Ansökan:
I denna rekryteringsprocess samarbetar Zesec med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08-26 20 00. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Salesgroup Stockholm AB
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Zesec är ett techbolag baserade i Göteborg som är verksamma inom proptech, ett snabbt växande affärsområde med inriktning på digitalisering och effektivisering av processer kopplade till fastigheter och närliggande branscher. Bolaget erbjuder en teknisk plattform för digital access till alla typer av entréer, portar och dörrar vilket gör det möjligt för såväl fastighetsägare som leveransbolag, blåljuspersonal, hemtjänst och andra att snabbt, enkelt och säkert få access.

Zesec tar nu nästa steg i sin tillväxtresa genom att anställa en Business Developer i Stockholm.