Driven Junior Systemutvecklare till IT-konsultbolaget Zenon

Driven Junior Systemutvecklare till IT-konsultbolaget Zenon

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Junior Systemutvecklare hos Zenon kommer du arbeta ute hos kund i olika projekt. Du kommer in i projektet i ett tidigt skede för att tillsammans med projektteamet diskutera olika idéer, lägga upp uppgifter som ska göras, fördela arbetet och sätta upp deadlines, antingen utefter Scrum eller någon annan metod beroende på hur kunden arbetar. Därefter blir din uppgift att utveckla, testa och förvalta kod med hjälp av relevanta programmerings- och testverktyg. Exakt hur projekten ser ut kan variera mycket men majoriteten av Zenons projekt är kopplade till applikationer och mjukvara.

Detta är en perfekt möjlighet för dig som är i början av din karriär och vill utvecklas och få möjlighet att jobba ute hos olika kunder med olika projekt. Zenon är just nu inne i en fas där de håller på att växa och bygga något nytt, vilket du genom denna roll kommer ha möjlighet att bli en stor del av! Till en början kommer du vara anställd som konsult via Studentwork men om samtliga parter är nöjda med samarbetet finns det mycket goda chanser till överrekrytering.

Din profil

Du har en avklarad högskoleutbildning med inriktning mot systemutveckling, innovativ programmering eller liknande. Vilka programmeringsverktyg du har erfarenhet av är inte det viktigaste men det är en fördel om du har kunskaper inom Java och/eller .NET. Utöver detta ser vi gärna att du har erfarenhet av API:er, gränssnitt, Git, Linux/Unix samt erfarenhet av traditionella relationsdatabaser eller modernare graf-/dokument-/noSQL-databaser. Har du något eget projekt att visa upp ser vi det som ett stort plus!

För att lyckas i denna roll är du driven, flexibel och lösningsorienterad och trivs med att jobba ute hos kund. Du har ett stort intresse för teknik och utveckling vilket du gärna delar med dig av till dina kollegor. I rollen som Junior Systemutvecklare kommer du vara ett ansikte utåt för Zenon och det är därför viktigt att du tar ansvar för dina projekt och alltid strävar efter att leverera bästa möjliga resultat. För denna tjänst är det ett krav på flytande svenska och engelska då Zenon har både svensktalande och engelsktalande kunder. Låter detta som en roll för dig? Vi jobbar med löpande urval och ser fram emot din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Zenon är ett IT-konsultbolag helt ägt av sina medarbetare. Bolaget har kontor i Stockholm och Linköping och jobbar bland annat med systemutveckling inom offentlig förvaltning, lokaltrafik, miljömålsuppföljning och energi. Zenon är idag inne i en spännande och expansiv fas och söker just nu en Junior Systemutvecklare till Stockholmskontoret.