Junior Informationssäkerhetskonsult till Zacco Digital Trust

Junior Informationssäkerhetskonsult till Zacco Digital Trust

Drivs du av att få möjligheten att lösa morgondagens utmaningar inom informationssäkerhet? Missa inte chansen att bli en del av Zacco Digital Trust - ett innovativt och spännande bolag som ligger i framkant inom informations- och cybersäkerhet! Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:
Som informationssäkerhetskonsult kommer du att arbeta tillsammans med Zaccos kunder för att hjälpa dem att identifiera och hantera säkerhetsutmaningar. Du kommer att vara involverad i en mängd olika uppdrag hos kunderna, alla med ett tydligt fokus på att förbättra säkerhetsställningen.

Din primära och viktigaste uppgift är att stötta kunder vid deras informationssäkerhetsarbete genom att utveckla och underhålla processer och rutiner, identifiera och mitigera risker, utbilda personal och säkerställa att lagstiftade och kontraktuella informationssäkerhetsramverk efterlevs.

Du kommer att ingå i ett sammansvetsat och kompetent team som i dagsläget består av 8 personer och som förväntas utöka med ytterligare 4 personer under kommande år. Inom teamet har du stöd av kollegor med lång erfarenhet från flera branscher med en unik mix av kompetenser.

På Zacco Digital Trust är teamkänsla och samarbete a och o. Därmed kommer du inledningsvis att få stöttning av en mentor som kommer att ge dig bästa möjliga förutsättningar för att lyckas i rollen.

Du bestämmer själv vilket av kontoren du vill utgå från; Stockholm, Göteborg eller Malmö. Du kommer även att ha möjlighet att arbeta på distans när det behövs.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Har en högskole-/civilingenjörsexamen inom data- och systemvetenskap, informationssäkerhet eller liknande.
  • Har ett genuint intresse för informations- och cybersäkerhet.
Vi kommer även att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen tror vi att du är en lösningsorienterad, initiativtagande och proaktiv person. Därtill tror vi även att du är en teamplayer med en god samarbetsförmåga samt är kvalitetsmedveten och noggrann.

OM KUNDFÖRETAGET:
Zacco Digital Trust fokuserar på att lösa morgondagens cybersäkerhetsutmaningar. De drivs av ett team av mycket erfarna cybersäkerhetsspecialister, mjukvaruutvecklare och forskare.

Digital Trust består av cirka 60 experter inom Cyber Security, Digital Threat Intelligence, Secure Development och TechLaw. Zacco Digital Trusts ambition är att bli den bästa europeiska cybersäkerhetspartnern för både våra kunder och anställda.

Läs mer om Zacco Digital Trust här!

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer att vara anställd av Friday. Ambitionen från Zaccos och vår sida är att du efter uppdragsperioden blir direktanställd hos Zacco.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Placering: Stockholm/Göteborg/Malmö
  • Rekryteringsansvarig: Alexandra Bohlin
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Sökord: Informationssäkerhetskonsult, Information Security Consultant, ISO 27000
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Kvalitetssäkring & Säkerhet, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 feb 2023 (87 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?