HR Chef till Your Special Delivery Service

HR Chef till Your Special Delivery Service

Vi erbjuder

Vi är mitt i en spännande fas med en ny riktning inom koncernen. Det innebär att det finns en fantastisk möjlighet att vara med och forma arbetet i ett bolag med stort engagemang, höga ambitioner och positiva kollegor. Hos oss blir du en del i arbetet med våra fortsatta satsningar i verksamheten och ditt bidrag kommer vara ytterst väsentligt för vår framtida utveckling. Vi brinner för att skapa förtroende och hjälpa våra kunder på ett smart och effektivt sätt!

Rollen:

I tjänsten som HR Chef kommer du att ha ett stort fokus på det operativa och strategiska HR arbetet med ansvar för hela HR-processen. Tjänsten omfattar bland annat arbetsuppgifter inom employer branding, talent management, arbetsrätt, arbetsmiljö, rekrytering, ledarutveckling, rådgivning och stöttning i HR relaterade frågor. Men den här rollen handlar om mer än rekrytering, employer branding och onboarding. Den handlar också om att värna om och utveckla vår företagskultur. Utan den finns inget YSDS. För oss är bra stämning och engagemang hos våra anställda en superviktig ingrediens för att alla ska trivas och prestera sitt absolut bästa i en serviceinriktad miljö med högt tempo.

Du kommer ha ett nära samarbete med våra 7 landschefer och ingå i koncern ledningsgruppen. Du rapporterar till VD och tjänsten är baserad på vårt kontor vid Gärdet.

Vem är du?

Du har förmågan att arbeta operativt och strategiskt och ser fram emot att ansvara för HR i en internationell verksamhet och vill vara med och påverka och bidra. Vi söker dig som har arbetat några år i en bred generalistroll och arbetat brett med HR i olika miljöer och projekt. I grunden har du en akademisk examen inom personal eller motsvarande. Då vi är ett globalt bolag ser vi att du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska.

Då du ensam har HR-ansvaret söker vi dig som är självgående, initiativtagande, målfokuserad, lösningsorienterad samt resultat & affärsdriven. Vi söker dig som vill jobba nära till verksamheten.

Vilka är vi?

YSDS är ett internationellt snabbt expanderande bolag som fokuserar på special logistik tjänster inom specifica branscher. YSDS är privat ägt, bildades år 2006 och idag har vi verksamheter i Sverige, Finland, Danmark, Schweiz, Amsterdam och USA. Vi är ett entreprenöriellt bolag med engagerade medarbetare som jobbar nära våra kunder och alltid eftersträvar träffsäkra leveranser av kundens gods. Den avgörande faktorn för vår framgång är att vi aldrig kompromissar med service och går gärna den extra milen för att lyckas.

Ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Du söker tjänsten ansökningslänken på Wise Professionals hemsida. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Johanna Nyqwist på johanna.nyqwist@wise.se eller Paul Sredojevic på Paul.Sredojevic@wise.se.

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail pga GRPR.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Personalchef, Rekrytering, Utbildning & Personlig utveckling
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wise Professionals AB
Sista ansökningsdag 22 feb 2020 (4 dagar kvar)