Installatör till Sveriges coolaste Custom Installationföretag

Installatör till Sveriges coolaste Custom Installationföretag

Vi söker nu en ny medarbetare, kille som tjej, som vill vara med och vidareutveckla YouControl samt medverka i nya spännande projekt!

Vår verksamhet går på högvarv då efterfrågan på våra tjänster ständigt ökar. Som medarbetare hos oss får du vara med och genomföra installationer av smarta och eleganta ljud, bild och belysningssystem hemma hos privatpersoner främst i
Stockholm men även bla Frankrike, Schweiz, Portugal och Spanien.

Visöker just nu dig som vill bli vår tekniker/installatör och ser gärna att du har följande egenskaper:
  • Är teknikkunnig, gärna med förkunskaper inom ljud och
bild samt vill lära dig nya saker
  • Kan hantera verktyg, montera utrustning på tex väggar
i olika material samt har en känsla för estetik
  • Har goda datakunskaper och gärna ha förståelse för och
kunna konfigurera datanätverk
  • Är utåtriktad och social då kundbemötande är en stor
del av arbetet
  • Självgående men tycker om att arbeta i team och
tillsammans med andra yrkeskategorier ute på projektplatser
  • Ansvarstagande då våra kunder förväntar sig ett
perfekt resultat och bra service
  • Lösningsorienterad då vi ofta ställs inför utmaningar
som måste lösas på plats
  • Har körkort med B-behörighet som minimum


De arbetsuppgifter som ingår är montering av högtalare, väggpaneler, tv-skärmar, projektorer och liknande. I arbetsuppgifterna ingår även service och löpande underhåll av befintliga system.

Möjligheten till utveckling inom företaget är stor då områden som systemdesign, upprättande av ritningsunderlag, projektledning och programmering ständigt efterfrågas. Du kommer att ha möjlighet att gå kurser inom de produktspecifika områden som vi jobbar med.

Vi som jobbar på YouControl är ett litet men roligt och entusiastiskt team som strävar efter att förmedla teknik på ett sätt som är användarvänligt och inspirerande för våra kunder. Vi själva älskar teknik och vill hela tiden hitta på nya spännande lösningar som kan göra våra kunders hem unika. Tjänsten innebär mycket frihet under ansvar då du till viss del kommer lägga upp dina dagar själv.

När vi reser utomlands försöker vi lägga in extra ledighet i samband med detta då vi ofta åker till väldigt trevliga resmål.

Tjänsten är heltid, tillsvidareanställning med fast lön samt traktamente vid resor. Tillgång till bil, dator och telefon ingår även.

Låter detta som något för dig? Skicka din ansökan innehållande ett personligt brev,CV samt referenser till jobba@youcontrol.se
Mer info
Kontaktperson Line Sidenö
Email Mejla Line Sidenö
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 feb 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

YouControl erbjuder specialanpassade ljud-, bild- och belysningsinstallationer för ditt hem. För oss är det viktigt att hela familjen kan använda systemets alla funktioner, att produkterna som valts håller en hög kvalitét samt att hela systemet diskret integreras i ditt hem.