Redovisningsekonom till Yllw!

Redovisningsekonom till Yllw!

Yllw ingår i koncernen Nordiska Galleriet Group, som är världens snabbast växande inredningsbolag. Yllw anpassar sin verksamhet till enbart B2B och har under några år redan blivit 30 anställda. Genom att rekrytera några av de bästa i branschen har Yllw skapat möjligheter för en raketresa mot toppen av inredningssverige.

Din roll som Redovisningsekonom:
I rollen som Redovisningsekonom hos Yllw kommer du arbeta i ett bolag som befinner sig i en spännande förändringsresa med tydliga tillväxtmål. Du kommer tillhöra ekonomiavdelningen som idag består av 2 personer. Utöver ditt team kommer du ha ett nära samarbete med produktionen som arbetar mot säljare och partners. Rapportering kommer att ske till Head of Accounting.

Som redovisningsekonom kommer du hantera allt inom redovisning, löpande bokföring, moms- och skattedeklarationer samt månads- och årsbokslut. Därmed kommer du få goda utvecklingsmöjligheter och du ges möjlighet att arbeta brett inom redovisning. Du kommer också ha en viktig roll i Yllws framtida tillväxtresa där målen är högt satta och där ambitionen genomsyrar hela bolaget.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Hantera allt inom redovisning, löpande bokföring, moms- och skattedeklarationer samt månads- och årsbokslut.
 • Löpande dialog med hela organisationen för Yllw.
Om dig:
Du arbetar idag i en likande roll där du arbetat brett med redovisning från ax till limpa. Sannolikt har du arbetat i en snabbrörlig organisation i förändring. Viktiga aspekter för att lyckas i rollen är att du kan arbeta självständigt inom ditt område samtidigt som du har en bra samarbetsförmåga. Det är bra om du har erfarenhet av orderhantering och är van att arbeta i Excel. Vidare ser vi att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi antingen från högskola/universitet eller YH. En viktig aspekt för rollen är att du kan tala svenska och engelska obehindrat. För att framgångsrikt lyckas i rollen som Redovisningsekonom hos Yllw drivs du av att arbeta i ett snabbväxande bolag som befinner sig i en spännande förändringsresa som kommer växa och utöka sin organisation. Du har en inre passion för problemlösning och har ett prestigelöst förhållningssätt för att ta dig ann nya utmaningar i ett högt tempo.

Viktigt för tjänsten:
 • 1-5 års erfarenhet av kvalificerad redovisning.
 • Flytande i svenska och engelska är ett krav.
 • Erfarenhet från e-handel eller detaljhandel är meriterande.
 • Har vana av att arbeta i Excel och känner dig säker i programmets funktioner.
 • Har ett intresse för design, möbler och heminredning.
Vad Yllw erbjuder dig:
Ta chansen att vara med på en otroligt spännande resa på en av Sveriges mest expansiva företag. Vi är ett sammansvetsat gäng med högpresterande individer som vill skapa ett bolag som förändrar sättet vi handlar möbler och design på. Vi ser fram emot att du blir en del av detta och skapar historia tillsammans med oss.

Övrigt
 • Start: Enl. ök.
 • Omfattning: Heltid.
 • Plats: Stockholm.
 • Lön: Marknadsmässig fast lön.
Låter rollen som Redovisningsekonom till Yllw intressant? KUL! Urvalet sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag! Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 juni 2022 (1 dag kvar)