Area Sales Manager Marine till Yamaha Motor Scandinavia

Area Sales Manager Marine till Yamaha Motor Scandinavia

OM TJÄNSTEN OCH DITT UPPDRAG:
I din roll som Area Sales Manager för Yamaha ansvarar du för all försäljning av alla Yamahas marinprodukter samt båtmärkena Finnmaster, Husky och Jeanneau via Yamahas återförsäljare. Ditt uppdrag blir att att utveckla Yamahas marinförsäljning genom kontinuerlig bearbetning och utveckling av befintliga återförsäljare med fullt mandat för att nå de uppsatta målen. Du kommer även övervaka återförsäljarnas prestation i området och agera efter behov. Utöver detta ansvarar du för mässor, utbildningar i nya produkter och övriga kundevenemang. Du sköter hela processen själv, från att besöka, bygga en businessplan samt planera och ha kontinuerlig kontakt med Yamahas återförsäljare. Du samarbetar även med övriga interna resurser. Distriktet omfattar Stockholm, Mälardalen och norra Sverige med placering i Sickla.

Varför vill du arbeta på Yamaha Motor Scandinavia? Vi skapar Kando! Kando är ett japanskt ord för de känslor av djup tillfredsställelse som uppstår när vi träffar på något som känns extra värdefullt. Vi på Yamaha tror att Kando kan innebära produkter och service som överträffar kundens förväntningar. Det är en utmaning för oss att se till att alla våra produkter och vår service ger spänning, imponerar och verkligen rör vid kundens hjärta - vid första mötet och i framtiden.

OM DIG - Egenskaper & Erfarenheter:
  • Lätt för att skapa och bibehålla goda relationer med kunder och medarbetare
  • God förståelse/intresse för branschen och har arbetat med lösningsförsäljning inom B2B i minst 3 år
  • Stark drivkraft att skapa affärer och är resultatorienterad, lyhörd och kvalitetsmedveten.
  • Fallenhet för att kombinera initiativtagande med eget ansvar och samarbetsförmåga
MERITERANDE KOMPETENS
  • Erfarenhet från motorbranschen
ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys seniora rekryteringskonsult Shahnoza Ibragimova och researcher Olof Lindmark. Urval, kandidatdialoger och intervjuer sker löpande - varmt välkommen med din ansökan redan nu! Intervjuer sker under vecka 19-20. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Shahnoza på tel: 076-000 18 10 eller Olof på tel: 073-961 30 04. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via ”Ansök här” i annonsen.

OM YAMAHA MOTOR MOTOR
I nästan 60 år har Yamaha Motor genom kreativitet och entusiasm arbetat för att via våra produkter sprida glädje och förgylla fritiden för våra kunder.

YME ansvarar för att samordna alla marknads- och säljaktiviteter kring alla Yamaha Motor produkter på den Europeiska marknaden, huvudsakligen: motorcyklar och mopeder, utbordare, vattenskotrar, terränghjulingar, snöskotrar, snöslungor, elverk och golfbilar.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (35 dagar kvar)