Tidplanansvarig

Tidplanansvarig

YIT är Finlands största byggbolag och en av de mest framträdande branschaktörerna i Nordeuropa. De utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter och stadsområden. YIT är också specialiserade inom krävande infrastruktur- och beläggningsprojekt. Tillsammans med deras kunder skapar koncernens 10 000 medarbetare mer funktionella, attraktiva och hållbara städer och miljöer.

YIT finns i elva länder: Finland, Ryssland, Sverige, Norge, Danmark, Estland, Lettland, Litauen, Tjeckien, Slovakien och Polen.

Tillsammans kan de erbjuda fler tjänster och lösningar för bostäder, kommersiella fastigheter och renoveringsprojekt inom infrastruktur och för beläggning. En av deras främsta styrkor är implementeringen av krävande stadsutveckling- och regionala projekt, där de kan kombinera deras mångsidiga kompetenser.

YIT Sverige är verksamma över hela landet inom infrastrukturprojekt med fokus på grund- och anläggning, tunnel- och berg samt beläggning. De har funnits på den svenska marknaden i närmare 30 år och har gedigen kunskap om de lokala förutsättningarna. Tillsammans med deras kunder skapar de morgondagens infrastruktur genom att ständigt utveckla nya produkter och hållbara lösningar, vilket gör att de alltid kan erbjuda den senaste och mest effektiva tekniken.

Det nya YIT skapades efter att de 100-åriga bolagen YIT Corporation och Lemminkäinen Corporation fusionerades den 1 februari 2018. YIT Corporations aktier är noterade på Nasdaq Helsinki Oy.

A-Seach söker nu på uppdarag av vår kund YIT Sverige en Tidplanansvarig.
I rollen som Tidplanansvarig innebär att man kommer att upprätta tidplaner för Tunnelentreprenad och Installation E2 i ”Projekt Stockholms framtida avloppsrening” med bygget av avloppstunneln, som en del av den 14 km långa tunneln mellan Bromma och Sickla.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Upprätta produktionstidplaner och skedesplaner
  • Initiera, upprätta, sammanställa och redovisa 3 veckors-, 3 månaders tidplaner och störningsplaner
  • Arbeta i nära samarbete med övriga projektmedlemmar och mot kund
  • Delta i projekt från tidigt skede till färdigställt projekt
  • Kontakt med kund för att hantera förutsättningar för kundens projekt i stort samt förutsättningarna för det egna uppdraget
  • Omvärldsbevakning
  • Mentorskap
Erfarenhet
Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning på högskolenivå samt flera års erfarenhet från en motsvarande roll idag, alternativt arbetar du som projektingenjör, entreprenadingenjör eller liknade och vill gå in i en ny roll. För att lyckas i rollen behöver du ha god kännedom om tidplanering, kalkylering och tekniska lösningar inom anläggningsentreprenader. Vidare har du god IT-vana, erfarenhet av projektstyrningsgrogram och vi ser även att du hanterar svenska och engelska i tal och skrift.

Ansökan
Sök via www.asearch.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (7 dagar kvar)