Produktinformatör till ledande Xylem!

Produktinformatör till ledande Xylem!

Dina arbetsuppgifter

Det globala ledande företaget inom vattenteknik söker nu en produktinformatör. En del av jobbet innefattar att åka ut till befintliga kunder och informera om företagets olika produkter medan en annan del består av prospektering och att bygga upp varumärket ytterligare.

Denna tjänst är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringen sköts av Studentwork men du kommer att bli anställd direkt av Xylem.

Start: Så snart som möjligt

Omfattning: Heltid

Placering: Stockholm

Din profil

Xylem söker dig som är kommunikativ, tycker om att ta egna initiativ och är lösningsorienterad. Du bör ha ett tekniskt intresse och känna dig bekväm med att prata inför en större grupp människor. Teknisk utbildning och kunskap inom området är meriterande men inget krav.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 feb (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Xylem är ett globalt ledande företag inom vattenteknik som arbetar för att lösa den viktiga vattenfrågan genom att skapa innovativa och smarta tekniklösningar som uppfyller världens behov inom vatten, avloppsvatten och energi.

I en värld med ständigt växande utmaningar som klimatförändringar, urbanisering och krav på energieffektivisering, levererar Xylem innovativa vattentekniklösningar under hela vattnets livscykel.

Vi har stort tekniskt kunnande och erfarenhet kring vattnets kretslopp, från insamling, distribution till återanvändning och återförande av vatten till naturen. Våra effektiva produkter och applikationslösningar medför inte bara lägre energiförbrukning utan främjar dessutom hållbarheten globalt.