Säljare heltid Skidor & Cykel till XXL Stockholm City

Säljare heltid Skidor & Cykel till XXL Stockholm City

Vi söker just nu en viktig kugge till teamet på Skidor & Cykel i Stockholm City.

Tjänsten som säljare på 100% förutsätter att du kommer in med mycket driv och energi samt ett stort ansvarstagande. När du blivit varm i kläderna ser vi att du kommer att vara en stöttepelare i teamet och en högra hand till Säljledaren på avdelningen. Du kan vid tillfällen komma att ha en arbetsledande roll. Har du ambitionen att jobba dig uppåt i din karriär så jobbar man på XXL mycket med att utveckla sin egen personal till att bli framtida ledare genom sina olika interna utbildningar.

Tjänsten
Din främsta arbetsuppgift är att göra våra gäster nöjda genom ett bra bemötande och hög produktkunskap.

Att arbeta på vår Skid- & Cykelavdelning är något för dig som är passionerad skidåkare eller användare av cykel som träningsredskap, eller varför inte både och! Du är intresserad av alla tillbehör kring både cykling och skidåkning. Om produktkunskapen inte redan finns där så ser vi till att du lär dig det, men det är viktigt att du brinner för ditt intresse och är nyfiken på att lära dig mer varje dag.

Placering för tjänsten är varuhuset på Hamngatan i Stockholm City. Kvälls- och helgjobb förekommer varannan vecka. Lön är enligt handels avtal med möjlighet till bonus.

Ansökan & kontakt
Infinity HR är XXL Sport & Vildmarks rekryteringspartner och alla frågor angående tjänsten och processen kan ställas till ansvarig rekryterare på Infinity, Anton Fredriksson 070-3115159.

Vänta inte med din ansökan då urval kan komma att ske löpande. Du ansöker genom att scrolla ner under annonsen. Fyll i dina uppgifter och bifoga ett CV och ett personligt brev.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 nov 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

XXL - ett eldorado för sport- och vildmarksälskare

Våra stora varuhus erbjuder ett enormt utbud av kända varumärken till extra låga priser inom sport- och vildmarksprodukter. Hos oss hittar du fotbollsskor, skidor, hockeyutrustning, tennisracketar, löparskor, golf, tält, utrustning till jakt plus mycket mycket mer.
XXL är Nordens mest expansiva sport- och vildmarkskedja. Nu fortsätter resan i Sverige. Vi skall bli störst, och det ska vi uppnå tack vare vår stora passion och vårt skickliga affärsmannaskap.
Om du har extra stort intresse för sport och vildmark. Om du är positiv, utåtriktad, gillar ha roligt på jobbet och älskar att sälja. Då anser vi att du har DET inom dig. Då är det DIG vi söker.
I vår affärsplan har vi inskrivet: Vi skall vara bäst, vi skall tjäna pengar, vi skall ha kul!
Med den parollen är vi nu störst i Norden.