Rekrytering av erfaren utvecklare till Xeam

Rekrytering av erfaren utvecklare till Xeam

Är du en erfaren systemutvecklare som söker efter nästa utmaning? Vill du arbeta i ett nytänkande företag som värderar din erfarenhet och dina idéer? Om du dessutom har ett intresse för affärssystem så har vi tjänsten för dig!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Xeams räkning en senior utvecklare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Xeam.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Xeamits önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Du kommer bli en del av Xeamits härliga gäng och utgå från kontoret i centrala Stockholm. Dina arbetsuppgifter inkluderar att utveckla affärssystemet IFS Application, både inhouse och ute hos kund. Vidare kommer du arbeta med programmeringsspråken PL/SQL i Oracledatabaser. Eftersom Xeam värderar att leverera anpassade lösningar utifrån kundens behov kan det även förekomma viss utbildning hos kund.

Vi söker dig som

Har erfarenhet av systemutveckling i minst tre års tid. Vi ser också att du har erfarenhet av utveckling i IFS Applications eller annat affärssystem. Har du arbetat i PL/SQL är det meriterande för tjänsten. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift då dialog med Xeams kunder kräver det.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Xeam.
Eftersom företaget arbetar med kunden i centrum är du bekväm med kundkontakt. Du är vidare prestigelös och en lagspelare.

START: Omgående
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Stockholm
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Xeam tror på att göra enkla skillnader i komplexa system. Det är vår guide och regelbok när vi gör affärer. Det innebär att kunderna har en egen kontaktperson. En mejladress och ett telefonnummer. Det är allt de behöver. Dessutom hjälper vi dem oavsett vem som har levererat lösningen de använder idag. Ofta behöver de inte ens veta vad problemet är när de ringer oss. Vi är vana att gå in i organisationer och se över hur personalen jobbar, identifierar var och varför hinder uppstår, och sedan föreslå en lösning. Du kan läsa mer om företaget här: http://xeam.se/
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 5 mars 2021 (4 dagar kvar)