Junior utvecklare till Xeam

Junior utvecklare till Xeam

Är du en junior utvecklare som är redo kickstarta karriären? Söker du en arbetsgivare som ser till individen och värderar dina idéer? Om du dessutom har ett intresse för affärssystem så har vi tjänsten för dig!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Xeams räkning en junior utvecklare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Xeam under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Xeam är ett ungt företag som fortsätter att expandera och de letar nu efter sin nya kollega till Stockholmskontoret, där de sitter i centralt belägna lokaler. Du kommer bli en del av ett härligt gäng som är redo att välkomna dig med öppna armar. Du blir även tilldelad en mentor för att på bästa sätt komma in i rollen som konsult hos Xeam.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Xeam önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter inkluderar att utveckla affärssystemet IFS Application, både inhouse och ute hos kund. Vidare kommer du arbeta med programmeringsspråken PL/SQL i Oracledatabaser. Eftersom Xeam värderar att leverera anpassade lösningar utifrån kundens behov kan det även förekomma viss utbildning hos kund. Det innebär att det kan bli aktuellt med resor i tjänsten.

Vi söker dig som

Har relevant teknisk högskoleutbildning. Kanske är du nyutexaminerad inom exempelvis data, IT eller system. Vidare har du ett intresse av SQL, databaser och affärssystem. Om du dessutom har erfarenhet av SQL eller databaser är det meriterande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift då dialog med Xeams kunder kräver det.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Xeam. Eftersom företaget arbetar med kunden i centrum är du bekväm med kundkontakt. Du är vidare prestigelös, en lagspelare och besitter ett genuint driv att utvecklas i rollen.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stockholm
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Xeam tror på att göra enkla skillnader i komplexa system. Det är vår guide och regelbok när vi gör affärer. Det innebär att kunderna har en egen kontaktperson. En mejladress och ett telefonnummer. Det är allt de behöver. Dessutom hjälper vi dem oavsett vem som har levererat lösningen de använder idag. Ofta behöver de inte ens veta vad problemet är när de ringer oss. Vi är vana att gå in i organisationer och se över hur personalen jobbar, identifierar var och varför hinder uppstår, och sedan föreslå en lösning. Du kan läsa mer om företaget här: http://xeam.se/
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 5 mars 2021 (2 dagar kvar)