Innovativ Ingenjör - Teknikansvarig till X Shore

Innovativ Ingenjör - Teknikansvarig till X Shore

X Shore söker en Innovativ Teknikansvarig
X Shore tillverkar en mängd olika el båtar inom olika segment, allt ifrån lyxsegment till kollektiva färjelösningar. Med ny teknik, innovativ forskning, smart design och hållbara material omfamnar vi den långa traditionen för maritima hantverk. Att skapa en kurs för långsiktig hållbarhet som vi alla kan vara stolta över.

Innovativ Teknikansvarig
X Shore växer och söker nu dig som vill vara med och bereda väg för innovativt båtbyggande. Vill du vara med och se dessa båtar gå från idé till verklighet? Motiveras du av att vara med i alla steg i tillverkningen, från utveckling till färdig produkt. Då tycker vi att du ska fortsätta läsa.

På X Shore kommer du få möjlighet att vara med och starta upp vår produktionslina i Storebro, du kommer få vara med och påverka hela tillverkningskedjan.

I rollen som teknikansvarig ingår samordning av produktion, projekt, resurs- och tidsplanering, ekonomistyrning inom projekten. Du har inga problem att följa de uppsatta strukturer och arbetssätt som finns utarbetade i organisationen samtidigt som du ser till att arbetet drivs i målets riktning. Du ansvarar för att uppgifterna inom ditt ansvarsområde genomförs med rätt kvalitet och styrs enligt överenskomna tidplaner. På X Shore ges möjligheter till stort eget ansvar, utveckling, och arbeta med spännande projekt.

Vi ser att du
  • Är högskole- eller civilingenjör med en bred erfarenhet eller relativt nyutexaminerad
  • God datorvana är ett krav. Kunskap och vana att projektera i AutoCAD-miljö är en fördel
  • En förutsättning är att du ha god kännedom och intresse för elektronik, mekanik och hållbarhet
  • Är ambitiös, driven och kan arbeta såväl i grupp som på egen hand
  • Tycker det är kul att jobba i ett snabbväxande, framtidsledande entreprenörsbolag med allt vad det innebär
  • Har passion för innovativa lösningar
  • Är flexibel och lösningsorienterad som person
  • Är prestigelös och generös med din kunskap
  • Du talar och skriver flytande svenska samt har goda kunskaper i engelska
Vi erbjuder
Du erbjuds en utmanande roll i ett av båtvärldens absolut häftigaste bolag med mycket varierande arbetsuppgifter. Som anställd på ett ungt företag får du chansen att vara med på en riktigt häftig resa samt möjlighet att påverka och se resultat för det arbete du gör. Du kommer att vara stationerad i centrala Stockholm/Östergötland med världen som kontor.

Maila din ansökan
Klicka på Ansök nu eller maila till carina@xshore.com senast 2019-03-27. Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta Carina på 070-8616046. Vi tillämpar löpande urva och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så in med din ansökan snarast.

Heltid, tillsvidareanställning. (Vi tillämpar provanställning).

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Carina Tiderman
Telefon 070-8616046
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.xshore.com
Sista ansökningsdag 27 mars (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

X Shore framtidens säljbolag där Teknik, miljö, design harmoniserar
Med ny teknik, innovativ forskning, smart design och hållbara material omfamnar vi den långa traditionen för maritima hantverk. Att skapa en kurs för långsiktig hållbarhet som vi alla kan vara stolta över.