Säljare - Är du vår nya stjärna

Säljare - Är du vår nya stjärna

Wulff Beltton AB söker utesäljare till affärsområdet entreprenad. Vi har en stark efterfrågan av våra unika produkter och behöver förstärka vår säljkår på ett flertal orter. Våra kunder i dag är samtliga större byggföretag och med nya innovativa produkter vill vi nu nå fler företag inom byggbranschen. Alla kunder är viktiga för oss - stora som små!

Vi söker dig som är ambitiös och resultatorienterad säljare med tävlingsinstinkt. Du vet att hög aktivitet krävs för att nå bra resultat och är självgående. Du kommer att uteslutande arbeta på fältet och demonstrera och ta order ute på byggarbetsplatserna. Du brinner för försäljning och samtidigt ha nöjda, återkommande kunder .

Du har arbetat med försäljning tidigare och är van med snabba avslut. Du kan visa upp mycket bra resultat från tidigare arbeten och vill nu vidare i din karriär. För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter att avancera inom koncernen. Som alltid så är personliga egenskaperna viktigare än formella betyg.

Du får marknadsmässiga lönevillkor som består av fast lön samt rörlig del vid uppnådda resultat. Tjänstebil alternativt milersättning vid egen bil.

Wulff Beltton grundades 1993 och ingår i finländska Wulff Group som är börsnoterat på Helsingforsbörsen. Vi finns i dom nordiska länderna samt Estland. Koncernens omsättning är ca 600 Msek med 200 anställda.

Distrikt: Södra Stockholm

Sista ansökningsdatum är 2019 01 31.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wulff Beltton AB marknadsför och tillhandahåller innovativa kvalitetsprodukter som bidrar till en förenklad och effektivare arbetsmiljö. Vi arbetar inom områdena: Första Hjälpen, Presentation, Inplastning samt Friskvård.

Företaget ingår i koncernen Wulff-Group Plc noterad på Helsingforsbörsen. Wulff Beltton AB har funnits sedan 1993 och har sitt lager och huvudkontor i Nyköping.