Processledare till WSP

Processledare till WSP

Vill du arbeta i en roll där du får inspirera och engagera människor?

Vill du arbeta för att uppnå ett mer hållbart samhälle och ser digitala lösningar som ett verktyg?

Då kan det vara dig vi söker!

Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande!

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår Leveranschef Gabriella Boumadi på 0735 39 69 28.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som processledare kommer du att tillhöra gruppen Smart Societies som är en del av Systems på WSP. Det är en grupp som idag består av ca 15 personer, med plan att växa.

De arbetar tillsammans med WSP:s övriga kompetensområden (stadsplanering, vatten och resurshantering, energi med flera) De arbetar för att uppnå ett mer hållbart samhälle (enl. Agenda 2030) och ser digitala lösningar som ett verktyg. Idag finns deras kundbas främst i Sverige, men de arbetar aktivt för att etablera sig i WSP:s internationella affärer.

Du kommer att ingå i ett team som stöttar städer och kommuner i utvecklingen av det smarta och uppkopplade samhället. Uppdragen ser olika ut beroende på hur långt kunden kommit i sin utveckling. Du kommer initialt att få handledning och stöttning i din roll.

Exempel på uppdrag inkluderar att arrangera inspirationsseminarier och workshops ute hos kund, driva framtagandet av strategier och handlingsplaner för digitalisering, att förstå marknaden och ta fram förstudier runt digitala tjänster på olika områden så som smart belysning, smart vatten och smarta fastigheter, samt agera process- och projektledare av olika samverkans-, utvecklings och pilotprojekt. I vissa uppdrag sitter du ute hos kund och i andra på WSP:s kontor i Stockholm. De arbetar alltid i team i denna typ av uppdrag.

Din profil

Skallkrav:
  • YH utb. alt Högskoleingenjör exempelvis inom: Samhällsplanering, hållbarhet, processledning, miljö- och vattenteknik, innovationsmetodik (design-thinking etc.), teknikområden relevanta för digitalisering (Informations- och kommunikationsteknologi, IoT och dataanalys, AI, fastigheter etc.).
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande

- Erfarenhet av: offentlig verksamhet och kommunledning, att ha drivit/deltagit i interaktiva aktiviteter, kommunikationsaktiviteter för små eller stora grupper.

När det kommer till personliga egenskaper har du goda kommunikationsegenskaper, du kan hålla presentationer och driva workshops. Vidare har du lätt för att engagera och inspirera runt olika ämnen. Du är driven och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål samt har en god samarbetsförmåga. Du trivs i en roll där du arbetar med olika aktörer och kompentenser samt har goda kunskaper i att prioritera och vara strukturerad i ditt arbetssätt. Du är orädd och ser möjligheter när du behöver ta till dig nya kunskaper för att utvecklas inom olika områden under uppdragens gång.

Övrigt:

Start: augusti eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: Stockholm, med möjlighet att resa under normala omständigheter.

Du kommer initialt att vara uthyrd som konsult via OnePartnerGroup AB under 6 månader, med möjlighet till att få en anställning hos WSP efter uthyrningsperioden förutsatt att alla parter är nöjda.

Om kunden

WSP är ett konsultbolag inom samhällsbyggarsektorn med fokus på teknik och analys. De är ett globalt företag med 55 000 medarbetare, på kontor i 40 länder. I Sverige är de 4 200 medarbetare på ett 40-tal kontor runt om i Sverige.

Koncernens huvudkontor är baserat i Montreal i Kanada och bolaget är noterat på Toronto-börsen. Det svenska huvudkontoret ligger vid Globen i Stockholm. 2017 omsatte WSP i Sverige drygt 4500 MSEK. Bokstäverna WSP är en förkortning av Williams Sale Partnership som var namnet på företaget när det grundades. Idag heter de kort och gott WSP.

De delar värderingar och varumärke med deras kollegor i världen och strävar efter att bli ledande inom samhällsbyggarsektorn genom att ta deras ansvar i multidisciplinära projekt och generalkonsultuppdrag. WSP präglas av innovativt tänkande och samarbete över både teknikområdesgränser och landsgränser. Med expertis i alla världsdelar kan de alltid erbjuda deras kunder den senaste kunskapen och många lärorika referensprojekt.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 maj 2021 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se