Säljare/Sales

Säljare/Sales

Vill du göra någons vardag till en vardag med maximal frihet, säkerhet och komfort? Vill du dessutom göra det i ett företag som expanderar och satsar på sin personal, då har du hittat din nya arbetsplats. Tycker du även det är viktigt att ha roligt på jobbet tillsammans med dina kollegor då ska du söka jobbet som Säljare hos StarMobility.

Ett företag som levererar anpassade fordon till sina kunder.


Som säljare på StarMobility arbetar du självständigt med att planera och utföra försäljningsarbetet.

Stort fokus är att hitta bra & funktionella lösningar/anpassningar tillsammans med kunder.

Du arbetar tillsammans med dina säljande kollegor och anpassningsteknikerna framför allt på filialen i Stockholm för att säkerställa maximal kundnöjdhet.

I rollen som säljare kommer du att bearbeta nya och befintliga kunder vad gäller påbyggnader till fordon, företrädesvis bussar. Du kommer att arbeta mot återförsäljare och upphandlande myndigheter.

Du är huvudkontaktperson under hela säljprocessen och sköter utprovningar med kunder, offertskrivning, hantering av order och kontakt med berörda myndigheter det finns en fördel om du tidigare jobbat i affärssystemet
Monitor.

Du ingår i säljgruppen, vilket innefattar säljchef och ytterligare säljare runt om i Sverige. Säljgruppen träffas regelbundet, mässor och andra aktiviter ingår i arbetsuppgiften.

Utöver det har du ansvar för att utveckla den regionala marknaden genom att öka kännedomen om företaget och aktivt söka nya möjligheter till affärer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för att skapa och bibehålla relationer, är affärsmässig, tekniskt intresserad och som har stort eget driv.

Du arbetar idag som säljare och uppnår gott resultat men känner att du vill vidare till ett företag där entreprenörsanda och möjligheter att påverka din framtid är stora.

Förutom att du är duktig på att skapa resultat och gillar att "sälja" så vill vi att du har ett tekniskt kunnande och intresse, företrädesvis inom fordon.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, och du bör ha lätt för att skapa och bibehålla kontakter, ha god kommunikativ förmåga och ha stort driv och målfokus. Du är van att arbeta självständigt, kan resa och övernatta på annan ort när så krävs samt innehar körkort.

Vi ser att du som söker är en utåtriktad, lättsam person som älskar att träffa nya människor.

Du är ödmjuk och har lätt för att anpassa dig i olika situationer och med olika människor. Du är en god kommunikatör och en lagspelare som samarbetar väl med dina kollegor.

Du har erfarenhet av försäljning alternativt erfarenhet inom bilanpassning eller liknande bransch.

StarMobility finns idag på fyra orter runt om i landet vi anpassar bilar för människor med någon slags funktionsvariation, vi gör det möjligt att köra eller färdas i bilen oberoende av bilmodell. Vi strävar efter att hjälpa kunden hela vägen i processen från offert till leverans & självklart finns vi där även efter leverans. Vi fortsätter att expandera och söker nu efter en ny medarbetare till vår anläggning i Stockholm/Orminge.

Övrig information

START: Omgående

Sista ansökningsdag:

2019-10-18, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Märk din ansökan "Säljare/Sales", komplett ansökan med CV och personligt brev skickas till peter.mjornvik@starmobility.se

Tjänsterna kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:

Peter Mjörnvik, 076-000 84 99

Peter.mjornvik@starmobility.se

Mer information om oss hittar du på www.starmobility.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.starmobility.se/
Sista ansökningsdag 18 okt 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

StarMobility erbjuder fordonsanpassningar och ombyggda bilar med hög komfort, prestanda och kvalitet för personer med funktionshinder. Vi lägger stor vikt vid det personliga mötet, så att vi tillsammans kan ta fram lösningar som passar just dig. Genom att ha en egen toppmodern verkstad och samarbeten med några av världens ledande bilanpassningsföretag kan vi erbjuda allt från personbilsanpassningar till golvsänkta minivans och avancerade styrsystem.

Vårt huvudkontor ligger i Mölnlycke utanför Göteborg, vägg i vägg med vår verkstad där vi utför ombyggnader och anpassningar.