Test- och RPA-utvecklare till Adwisit!đŸ‘©â€đŸ’»

Test- och RPA-utvecklare till Adwisit!đŸ‘©â€đŸ’»

Om tjÀnsten

Wrknest söker nu för Adwisits rÀkning Test- och RPA-utvecklare. Adwisit har ett egenutvecklat system och hjÀlper sina kunder med att fÄ ut mer lönsamhet i hela produktlivscykeln och effektivisera affÀrsflöden. Dem tillhandahÄller bland annat lösningar för Robot Process Automation, Testautomatisering, Continuous Deployment och Virtualisering. Kunder som dem samarbetar med Àr inom branscher som bank, försÀkring, retail, logistik och energibranschen.

Som Test- och RPA-utvecklare hos Adwisit kommer du att fÄ ta del av all deras kompetens och fÄ goda kunskaper inom RPA. Du kommer att arbeta pÄ en arbetsplats med högt i tak dÀr du har möjlighet att utvecklas.

Detta Àr en direktrekrytering via Wrknest med anstÀllning hos Adwisit och all kontakt sköts direkt med Wrknest för denna process.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Test- och RPA-utvecklare pÄ Adwisit kommer du att arbeta med kollegor i ett mindre projektteam mot deras kunder och hjÀlpa kunderna att automatisera deras affÀrsflöden utefter det specifika behovet.

T.ex. sÄ innefattar tjÀnsten att:
  • Analysera testfall och affĂ€rsflöden hos den specifika kunden
  • Scripta testfall och funktioner i deras kunders affĂ€rsprocesser i syfte att sĂ€kerstĂ€lla stabilitet, dĂ€r du huvudsakligen komma att koda i Python
  • Skapa och utveckla designen för automatiseringen
Vi söker dig som har
  • Har en akademisk examen eller ingenjörsexamen inom t.ex. systemvetenskap, datateknik eller motsvarande
  • Minst tvĂ„ Ă„rs arbetserfarenhet av att ha arbetat i en teknisk och service-inriktad roll dĂ€r du har fĂ„tt erfarenheter av att arbeta med kunder
  • Goda kunskaper i Python, Java och/ eller C++
  • BehĂ€rskar svenska och engelska flytande i bĂ„de tal och skrift
Vi ser det som meriterande om du har
  • Arbetat mer mot logistiksidan
  • Har förstĂ„else för kundflöden samt hur kunderna arbetar
Vid denna rekrytering lÀgger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, dÄ de Àr avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstÄr att man inte kan allting frÄn början - men du ska ha en vilja att lÀra dig! DÀrför söker vi dig som Àr samarbetsvillig, problemlösande, affÀrsmÀssig och sjÀlvgÄende. Som person Àr du Àven noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information
Start: OmgÄende

AnstÀllningsform: Heltid (40 h/veckan)

Placering: Södermalm, Stockholm

Sök gÀrna sÄ snart som möjligt dÄ vi jobbar med löpande urval.
Mer info
OmrÄde Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anstÀllning Heltid
Sista ansökningsdag 20 juni 2021 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Your Growth Partner