Sales Support till Infurn Contract!đŸȘ‘

Sales Support till Infurn Contract!đŸȘ‘

Om tjÀnsten

Wrknest söker nu en Sales Support till Infurn Contract i Stockholm som kommer ha en viktig del i företaget - nÀmligen att stötta deras B2B försÀljning av möbler till större nationella och internationella kunder. Infurn Contract har inte bara globala kunder - de har Àven Ätta produktionsanlÀggningar placerade i Spanien och Italien. Till detta vÀxande bolag söker vi dÀrför en medarbetare som bÄde sjÀlvstÀndigt och tillsammans med projektledarna sÀkerstÀller att processen frÄn upphandling till leverans genomförs pÄ ett korrekt sÀtt. Vi söker ocksÄ dig som Àr en initiativtagande problemlösare. Du kommer ha kontakt med bÄde kunder och med leverantörer.

PÄ Infurn Contract kommer du in i ett mindre bolag med sex kollegor som Àr ett sammansvetsat team och gör allt för att kunderna ska bli nöjda. Du erbjuds mycket frihet under ansvar dÀr du sjÀlvstÀndigt fÄr möjligheten att lÀgga upp ditt arbete. För rÀtt person finns det goda möjligheter att pÄverka organisationen, samt utvecklas och vÀxa i sin roll pÄ företaget.

Detta Àr ett bemanningsuppdrag dÀr du kommer bli uthyrd som konsult via oss pÄ Wrknest, med mÄlet att pÄ sikt fÄ fast anstÀllning hos Infurn Contract.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Sales Support kommer du ha en varierande roll som bÄde innefattar kalkylering av offerter, orderlÀggning, samt kontakt med interna och externa kunder och leverantörer. Du kommer i rollen att arbeta med olika kunder dÀr varje affÀr görs i projekt och dÀr det förvÀntas att du arbetar med flera olika projekt samtidigt. I rollen Àr det viktigt att du Àr noggrann och förstÄr hur smÄ Àndringar pÄverkar hela kedjan och dess utfall.

Dina primÀra arbetsuppgifter kommer bestÄ av:
 • Kalkylering av offerter vid upphandlingar
 • OrderlĂ€ggning och orderhantering
 • BestĂ€llningar av transporter
 • Leveransbevakning
 • Kundhantering och relationsbyggande
Vi söker dig som
 • Har 2-3 Ă„rs arbetslivserfarenhet inom liknande roll
 • Har tidigare erfarenhet av affĂ€rssystem
 • Har kunskaper inom Excel och Officepaketet
 • Uttrycker dig mycket vĂ€l i tal och skrift, bĂ„de pĂ„ svenska och engelska
Vi ser det som meriterande med
 • Akademisk utbildning eller YH-utbildning
 • KĂ€nnedom om branschen
 • Erfarenhet av Visma
 • SprĂ„kkunskaper i italienska och spanska
Vid denna rekrytering lÀgger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, dÄ de Àr avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstÄr att man inte kan allting frÄn början - men du ska ha en vilja att lÀra dig och vara orÀdd i ditt förhÄllningssÀtt! I den hÀr rollen söker vi dig som drivs av affÀren, Àr noggrann och kommunikativ. Det Àr i rollen viktigt att du Àr lyhörd gentemot kunder och kollegor, samt att du arbetar lika bra sjÀlvstÀndigt som i grupp. Detta Àr ett bolag inom en förÀnderlig bransch med mycket snabba puckar och för att lyckas i rollen Àr det viktigt att man Àr flexibel, har en förmÄga att prioritera och snabbt kan byta fokus nÀr det hÀnder nÄgot nytt.

Övrig information

Start: OmgÄende

AnstÀllningsform: Heltid (40h/vecka)

Placering: Östermalm, Stockholm

Om företaget

Infurn Contract AB grundades 1978 och driver B2B försÀljning av möbler till den offentliga miljön. Bolaget har ambitionen att vara bland de bÀsta inom sitt omrÄde. Att producera möbler av hög kvalitet med stark identitet samt bedriva agenturverksamhet har Ànda sedan starten varit bolagets signum.

Utöver ett omfattande standardsortiment, kan Infurn med hjÀlp av flexibel produktion och kunnig personal, erbjuda unik kundanpassning. De kan ofta skrÀddarsy möbler i sin egna kollektion deNONA enligt arkitektens önskemÄl för att passa specifika projekt.

Sedan start har de varit samarbetspartner och leverantör till de bÀsta arkitekt- och inredningsföretagen nÀr de skapar formsÀkra och intressanta miljöer.

NÄgra av dessa projekt Àr At Six, KUST Hotell, Haymarket, Yasuragi, Spotify, Dice, SEB och Friends Arena - listan kan göras lÄng!

Deras kontor och Showroom finns pĂ„ Östermalm nĂ€ra Karlaplan i Stockholm.
Mer info
OmrÄde Stockholms stad
Yrkesroll FörsÀljning, SÀljsupport
Typ av anstÀllning Heltid
Sista ansökningsdag 14 sept 2021 (47 dagar kvar)