Sales Executive till snabbvĂ€xande startup!🌟

Sales Executive till snabbvĂ€xande startup!🌟

Om tjÀnsten
Wrknest söker nu en Sales Executive till All Ears kontor i centrala Stockholm. All Ears Àr en mediebevakningstjÀnst (Grundat 2016) som, genom den snabbaste AI-tekniken, hÄller koll pÄ vad som sÀgs om olika varumÀrken i poddar, Youtube, TV, webb-tv och radio. All Ears anvÀnds i dag av nÄgra av vÀrldens största varumÀrken - bland annat Toyota och Walmart - och av kÀnda poddare som Alex & Sigge och Alexander PÀrleros. All Ears har flera stora kunder över hela Sverige, Norge samt USA och letar nu efter nÀsta stjÀrna som kan hjÀlpa bolaget att fortsÀtta expandera.

Som medarbetare pÄ All Ears finns stora möjligheter att vÀxa i sin roll och karriÀr, samt att pÄverka bolaget och driva försÀljningen till nya marknader. Idag Àr bolaget unikt i det att de erbjuder mediebevakning för talade medier - vilket gör det extra roligt att sÀlja! Bolaget bestÄr av drivna och hungriga medarbetare som peppas av att ha roligt pÄ jobbet samtidigt som de tillsammans driver företaget framÄt. Kulturen Àr mÄlinriktad och framgÄngar firas mer Àn gÀrna med gemensamma middagar, AWs, resor och lite extra semester.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Sales Executive pÄ All Ears kommer du att arbeta med att sÀlja till nya kunder och du kommer att ha kontakt med frÀmst större bolag dÀr typkunden Àr kommunikations- eller PR-chefer. Du ansvarar framförallt för att genomföra möten, skicka offerter, prisförhandla och fokuserar pÄ att stÀnga affÀren snabbt. Du kommer Àven vid behov att prospektera och boka möten, men kommer att ha stöttning i denna del av andra kollegor i sÀljteamet. NÀr du lyckats ro din försÀljning i hamn kommer Customer Success Manager att ta över som ansvarar för att underhÄlla och vÄrda relationen till kunderna. Teamet bestÄr idag av 10 personer inom sÀlj och företaget bestÄr av 18 personer idag - men de vÀxer snabbt och kommer bli mÄnga fler!

Vi hoppas att du kommer skala upp din försÀljning i Sverige och vara med och forma All Ears sÀljorganisation. MÄlet för rollen Àr Àven att du bearbetar outbound leads och hittar egna prospekts i All Ears data över omnÀmningar i talmedier.

Vi söker dig som har
  • Erfarenhet av B2B- försĂ€ljning
  • Är flytande i svenska och engelska bĂ„de i tal och skrift
  • Jobbat med sĂ€lj pĂ„ telefon t.ex. telefonförsĂ€ljare, mötesbokare eller dylikt
Vi ser det som meriterande om du
  • Har koll pĂ„ mediebevakningsbranschen
Vid denna rekrytering lÀgger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, dÄ de Àr avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstÄr att man inte kan allting frÄn början - men du ska ha en vilja att lÀra dig! DÀrför söker vi dig som Àr sjÀlvgÄende, orÀdd och resultatinriktad. Du har en hög social kompetens, hög drivkraft och lÀtt för att knyta kontakter.

Övrig information
TjÀnsten avser heltid, 40h/v. Konkurrenskraftig lön med provision. Start sÄ snart som möjligt med hÀnsyn till eventuell uppsÀgningstid. För att snabbt komma in i företaget och arbetsuppgifter kommer du att fÄ en onboarding i samband med start.

Sök gÀrna sÄ snart som möjligt dÄ vi jobbar med löpande urval.

Om All Ears

Varje dag publiceras hundratals timmar innehÄll i svenska radiosÀndningar, poddar, Youtube-kanaler och pÄ TV. Under ett dygn hinner tusentals varumÀrken att omnÀmnas.

OmvÀrldsbevakning Àr en av grundstenarna i kommunikationsindustrin. Men tidigare har det varit omöjligt för varumÀrken att fÄ reda pÄ om de blivit omnÀmnda i talade kanaler. Ett svart hÄl för analys och insiktsarbete.

Tack vare den senaste utvecklingen inom maskininlÀrning och AI kan vi analysera podcasts, radio, Youtube och TV-kanaler automatiskt - pÄ massiv skala. Det har gÄtt fort framÄt och uppÄt sedan vi lanserade hösten 2016. Kommunikationsavdelningarna hos Svenska Spel, Max Hamburgare, och mÄnga fler, finns idag pÄ vÄr kundlista. All Ears har flera hundra högprofilerade kunder, som Walmart, SJ och Toyota.
Mer info
OmrÄde Stockholms stad
Yrkesroll FörsÀljning, Account Manager
Typ av anstÀllning Heltid
Sista ansökningsdag 17 maj 2021 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Your Growth Partner