Recruitment Partner till vĂ€xande bolag!đŸ€©

Recruitment Partner till vĂ€xande bolag!đŸ€©

Vi söker dig som vill in i ett startup i rollen som Recruitment Partner samt Teamleader. Vi tror att Du brinner för rekrytering, konsultutveckling samt ledarskapsutveckling.

Vi erbjuder

Som medarbetare pÄ Wrknest fÄr du vara med att utveckla ett bolag frÄn grunden. Du kommer jobba tillsammans med drivna kollegor i en kultur dÀr vi hjÀlps Ät och lÀr av varandra. Arbetsmiljön Àr snabbrörlig och du Àr sjÀlv med och utformar rollen utifrÄn dina styrkor och intressen. Navet i Wrknest Àr personlig utveckling och som medarbetare hos oss erbjuds du en gedigen onboardingprocess för att snabbt komma in i rollen och bli en del i vÄrt glada gÀng.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Recruitment Partner / Teamleader har du en flexibel och varierande roll med helhetsansvar för vÄra kunders rekryteringar och bemanningsuppdrag, samt personalansvar för dina konsulter. Dessutom ansvarar du för att hela rekryteringsteamets resultat och att fÄ teamet att utvecklas. Det innebÀr att:
  • Utforma kravspecifikationer och genomföra konsultativa möten med vĂ„ra kunder
  • Arbeta med annonsering, search och headhunting via LinkedIn och externa databaser
  • Genomföra kompetensbaserade intervjuer
  • Stötta vĂ„ra kunder i onboarding
  • Arbeta med kontinuerliga avstĂ€mningar med vĂ„ra kandidater och konsulter och planera utvecklingsaktiviteter (upskilling)
  • Genomföra medarbetarsamtal
  • FĂ„ teamet att utvecklas genom coachning och utvecklingsplaner
Som Recruitment Partner / Teamleader med personalansvar kommer du dessutom att ha ett HR-relaterat arbete i form av att förhandla lön, skriva anstÀllningsavtal, löpande uppföljningar, utvecklingssamtal, konsultmöten, kundmöten och annat förekommande personalarbete.

Vi söker dig...

Som delar vÄra vÀrderingar och vÄrt affÀrstÀnk. Du Àr en positiv, driven och administrativt effektiv person som sÀtter kunder, konsulter och kandidater i fokus. VÄr vardag Àr vÀldigt affÀrsnÀra och vi samarbetar som ett team varpÄ det Àr viktigt att du förstÄr vÀrdet av att vara med och bidra till teamet.

Ett önskemÄl frÄn vÄr sida att du har en relevant utbildning. Vi tror att du har nÄgot Ärs erfarenhet frÄn rollen som rekryteringskonsult eller konsultchef inom bemanning eller rekrytering.

Kontor: Fryxellsgatan 4 i centrala Stockholm

Omfattning: 100%, Flexibla arbetstider

Lön: Fast mÄnadslön plus provision

Vid denna rekrytering lÀgger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, dÄ det Àr avgörande för hur du kommer lyckas i rollen och företaget.

Wrknest startades för att utmana det gamla tankesÀttet att enbart titta pÄ kandidatens CV för att istÀllet se vad kandidaten har för potential framÄt. Vi vet att man mÄste vara förÀndringsbenÀgen dÄ dagens arbetsuppgifter inte kommer se likadana ut i framtiden. Det hÀr stÀller högre krav pÄ kapaciteten att lÀra sig nya saker och kunna ta in ny kunskap snabbare. DÀrför erbjuder vi alltid onboardingplaner med individanpassade kompetenspaket sÄ man snabbt kommer in i sin nya roll och sina nya arbetsuppgifter. VÄrt mÄl Àr att vara en "Growth Partner" mot bÄde kandidat och kund dÄ vi alltid sÀtter vÄra kandidaters utveckling i fokus. Med en anstÀlld som stÀndigt utvecklas fÄr vÄra kunder en lÄngsiktig investering via oss.

#yourgrowthpartner
Mer info
OmrÄde Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anstÀllning Heltid
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Your Growth Partner