NĂ€tverkstekniker till Proact! đŸ’»

NĂ€tverkstekniker till Proact! đŸ’»

Om tjÀnsten
Wrknest söker nu för Proacts rĂ€kning nĂ€tverkstekniker till deras kontor i Stockholm eller Örebro. Proact grundades för att specialisera sig pĂ„ lagring och backup. De grundades 1994 och Ă€r idag verksamma i NederlĂ€nderna, Belgien, Spanien, Tjeckien, Litauen, Lettland, Slovakien, Storbritannien, USA och Tyskland. De har Ă€ven utökat sin verksamhet och hjĂ€lper nu organisationer att lagra, ansluta, skydda och skapa vĂ€rde genom data.

Visionen för Proact Àr att vara vÀrldens mest betrodda IT-tjÀnstepartner, vilket möjliggör affÀrsinnovation och tillvÀxt för sina kunder. Deras mission Àr att hjÀlpa sina kunder att driva affÀrsnytta genom att erbjuda hybridlösningar i vÀrldsklass som levereras av kompetenta mÀnniskor som skapar bestÄende vÀrde för sina kunder.

Proact befinner sig nu i ett stort tillvÀxtfas dÀr de utvecklar och bygger en helt ny plattform med mÄlet att allt ska automatiseras. Som nÀtverkstekniker hos Proact kommer du att arbeta i ett mindre team dÀr du fÄr vara med att pÄverka och styra över ditt arbete.

Detta Àr en direktrekrytering via Wrknest med anstÀllning hos Proact och all kontakt sköts direkt med Wrknest för denna process.

Dina framtida arbetsuppgifter

I din roll som nÀtverkstekniker kommer du att arbeta inhouse i Proacts olika datahallar tillsammans med kunder. Du kommer frÀmst att arbeta med olika typer av felsökningar och brandvÀggsöppningar. För att passa i rollen ska du förstÄ hur en IT-miljö Àr uppbyggd. För att trivas i rollen bör du ha ett högt driv och ha ett stort intresse för teknik. Du bör vara problemlösande och tycka att det Àr kul och motiverande med utmaningar och att lÀra sig nya saker.

T.ex. sÄ kommer det ingÄ i tjÀnsten att:
  • Automatisera
  • Effektivisera
  • Designa
  • Konfigurera
Vi söker dig som har
  • Utbildning inom Cisco eller motsvarande kompetenser
  • BehĂ€rskar svenska och engelska flytande i bĂ„de tal och skrift
Vi ser det som meriterande
  • Gedigen erfarenhet av Cisco eller Juniper
  • Alt. gedigen erfarenhet av Puppet eller Terrform
Vid denna rekrytering lÀgger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, dÄ de Àr avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstÄr att man inte kan allting frÄn början - men du ska ha en vilja att lÀra dig! DÀrför söker vi dig som Àr problemlösande, initiativtagande och har en god samarbetsförmÄga. Som person Àr du Àven noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information
Start: OmgÄende

AnstÀllningsform: Heltid (40 h/veckan)

Placering: Stockholm eller Örebro

Sök gÀrna sÄ snart som möjligt dÄ vi jobbar med löpande urval.

Om företaget

Proact Àr Europas ledande fristÄende integratör inom datacenter och molntjÀnster. Genom att leverera flexibla, tillgÀngliga och sÀkra IT-tjÀnster skapar Proact verksamhetsnytta som hjÀlper företag och myndigheter att minska risken och sÀnka kostnaderna, samtidigt som det ökar rörligheten, produktiviteten och effektiviteten. De har genomfört över 5 000 framgÄngsrika projekt vÀrlden över, har fler Àn 3 500 kunder och hanterar för nÀrvarande över 100 petabyte information i molnet. Proact-koncernen har fler Àn 1 000 anstÀllda med verksamhet i 14 lÀnder i Europa och i USA. Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) Àr noterat pÄ Nasdaq Stockholm sedan 1999.
Mer info
OmrÄde Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, NĂ€tverkstekniker
Typ av anstÀllning Heltid
Sista ansökningsdag 19 juni 2021 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Your Growth Partner