Kundtj√§nstansvarig till Mobila Doktorn! ūüďě

Kundtj√§nstansvarig till Mobila Doktorn! ūüďě

Om tjänsten

Wrknest söker nu för Mobila Doktorns räkning en Kundtjänstansvarig som vill vara med och bygga ett bolag i stark tillväxt. Deras tjänst är en hemläkartjänst som förmedlas via en digital plattform där patienter via en app bokar ett fysiskt besök av en läkare. Mobila Doktorn söker nu dig som vill vara ansvarig över den första kontakten med deras patienter och kunder.

I rollen som Kundtjänstansvarig kommer du att arbeta tillsammans med ett mindre team på deras kontor i centrala Stockholm. För att passa i rollen bör man trivas i ett startup som är snabbrörligt. Hos Mobila Doktorn får du även chansen att påverka din framtida roll och din personliga utveckling.

Dina framtida arbetsuppgifter

I din roll som Kundtjänstansvarig kommer du att vara lite spindeln i nätet. Du kommer främst att svara på olika typer av kundrelaterade frågor i telefon och på mail. Du kommer även ha ansvar för att samordna den övriga gruppen som hanterar första kontakten med Mobila Doktorns privata patienter och deras företagskunder. Rollen passar dig som är lösningsorienterad och som är van vid att arbeta självständigt. För att trivas bör du tycka att det är kul att ha många bollar i luften samtidigt och ha varierande arbetsuppgifter.

T.ex. så innebär tjänsten:
  • Hantera bokningar i appen
  • Ansvara f√∂r bemanning av kundtj√§nst
  • Administrera faktureringsunderlag
  • Best√§lla provtagningar och bud
  • Best√§lla material f√∂r provtagning och annan medicinsk utrustning
Vi söker dig som har
  • Har tidigare erfarenhet av kundservice via telefon
  • Har minst 2 √•rs erfarenhet inom servicebranschen
  • Har mycket goda kunskaper i svenska i b√•de tal och skrift
Vi ser det som meriterande
  • B-k√∂rkort
Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är problemlösande, initiativtagande och uthållig. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

√Ėvrig information

Start: Omgående

Anställningsform: Heltid (40h/veckan)

Placering: Karlaplan, Stockholm

För att snabbt komma in i företaget och arbetsuppgifter kommer du att få en onboarding i samband med start.

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om företaget

Mobila Doktorn grundades 2017 av tre unga läkare som såg ett behov att modernisera det fysiska läkarbesöket. Mobila Doktorn erbjuder en hemläkartjänst som förmedlas via en digital plattform där patienter via en app bokar ett fysiskt hembesök av en läkare. Idag finns Mobila Doktorn i elva svenska städer med 70 läkare anslutna till tjänsten.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 22 juni 2021 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Your Growth Partner