Koordinator till Mobila Doktorn! đŸ€©

Koordinator till Mobila Doktorn! đŸ€©

Om tjÀnsten

Wrknest söker nu för Mobila Doktorns rÀkning en Koordinator som vill vara med och bygga ett bolag i stark tillvÀxt. Deras tjÀnst Àr en hemlÀkartjÀnst som förmedlas via en digital plattform dÀr patienter via Mobila Doktorns egenutvecklade app bokar ett fysiskt besök av en lÀkare. Mobila Doktorn söker nu dig som vill vara personalansvarig för deras lÀkarkonsulter.

I rollen som Koordinator kommer du att arbeta tillsammans med ett mindre team pÄ deras kontor i centrala Stockholm. För att passa i rollen bör man trivas i ett startup som Àr snabbrörligt. PÄ Mobila Doktorn fÄr du Àven chansen att pÄverka din framtida roll och din personliga utveckling.

Dina framtida arbetsuppgifter

I din roll som Koordinator kommer du att vara personalansvarig för Mobila Doktorns lÀkarkonsulter och stötta deras arbete genom att ge dem det stöd de behöver och efterfrÄgar. I dagslÀget Àr de 70 stycken lÀkarkonsulter dÀr vissa arbetar mer och vissa arbetar mindre. Du kommer ha en tÀt dialog med dem frÀmst via telefon och Slack. Rollen passar dig som Àr lösningsorienterad och som Àr van vid att arbeta sjÀlvstÀndigt. Du behöver ocksÄ vara grym pÄ att organisera och sköta logistik. För att trivas bör du tycka att det Àr kul att ha mÄnga bollar i luften samtidigt och ha varierande arbetsuppgifter.

T.ex. sÄ innebÀr tjÀnsten:
 • Fylla pĂ„ lĂ€karkonsulternas medicinska utrustning
 • Skriva nyhetsbrev till lĂ€karkonsulterna
 • Tidsrapportering för lĂ€karkonsulterna
 • Onboarda nya lĂ€karkonsulter
 • Hantera fakturor
 • Se över att det finns lĂ€kare till alla bokade patientmöten
 • Hantera feedback och ge Ă„terkoppling till lĂ€karkonsulterna
 • Svara pĂ„ olika typer av frĂ„gor frĂ„n lĂ€karkonsulterna
Vi söker dig som har
 • Har minst 2 Ă„rs erfarenhet inom liknande roll, tex administration eller konsultchef
 • Har mycket goda kunskaper i svenska i bĂ„de tal och skrift
Vi ser det som meriterande
 • Arbetat inom bemanningsföretag
 • B-körkort
Vid denna rekrytering lÀgger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, dÄ de Àr avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstÄr att man inte kan allting frÄn början - men du ska ha en vilja att lÀra dig! DÀrför söker vi dig som Àr orÀdd, initiativtagande, problemlösande och kommunikativ. Som person Àr du Àven noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information
Start: OmgÄende

AnstÀllningsform: Heltid (40h/veckan)

Placering: Karlaplan, Stockholm

För att snabbt komma in i företaget och arbetsuppgifter kommer du att fÄ en onboarding i samband med start.

Sök gÀrna sÄ snart som möjligt dÄ vi jobbar med löpande urval.

Om företaget

Mobila Doktorn grundades 2017 av tre unga lÀkare som sÄg ett behov att modernisera det fysiska lÀkarbesöket. Mobila Doktorn erbjuder en hemlÀkartjÀnst som förmedlas via en digital plattform dÀr patienter via en app bokar ett fysiskt hembesök av en lÀkare. Idag finns Mobila Doktorn i elva svenska stÀder med 70 lÀkare anslutna till tjÀnsten.
Mer info
OmrÄde Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anstÀllning Heltid
Sista ansökningsdag 25 juni 2021 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Your Growth Partner