Digital marknadsföringskoordinator till spännande bolag inom inredningsbranschen! 🎈

Digital marknadsföringskoordinator till spännande bolag inom inredningsbranschen! 🎈

Om tjänsten

Wrknest söker nu en digital marknadsföringskoordinator på heltid till Infurn Contracts kontor på Östermalm i Stockholm. Infurn Contract är en designföretag med tillverkning av möbler för offentlig miljö. Man har sedan 1993 varit specialist på möbler för hotell & restaurang men möblerna återfinns även kontor och andra publika miljöer.

Målgruppen Infurn Contract riktar sig mot är arkitekter & inredningsföretag (dvs försäljningen och marknadsföringen är mot företag) samt så är marknaden i huvudsak Skandinavien.

Infurn Contract önskar nu lyfta sin digitala närvaro med att vara närvarande i olika kanaler och man önskar att den nylanserade hemsidan kommer att vara under konstant förbättring och uppdaterad. Man vill ha ett tydligt designspråk och söker en person som kan på ett strukturerat sätt lyfta deras egna varumärke deNONA. Personen vi söker skall vara stilsäker, trendintresserad och ha en stark formkänsla. Känsla för att kunna skriva texter som är passande och känsla för bilder är ett krav.

Kollektionen deNONA, som formges av Infurn, har haft en fantastisk framgång och man söker nu någon som på heltid kan jobba med att se till att möblerna får ett digitalt "lyft".

Detta är ett bemanningsuppdrag där du kommer bli uthyrd som konsult via oss på Wrknest, med målet att på sikt få fast anställning hos Infurn Contract.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som digital marknadsföringskoordinator får du möjligheten att vara med och utveckla den digitala marknadsstrategin hos företaget. Du kommer att ansvara för Infurn Contracts digitala kanaler där du kommer planera och producera innehåll, samt arbeta med strategi och analys. De digitala kanalerna som du ansvarar för kommer i huvudsak vara Facebook, Instagram och LinkedIn. I rollen förväntas du även arbeta löpande med att utveckla, förbättra och administrera Infurn Contracts hemsida för användarvänligheten, samt arbeta med webbanalys och konvertering.

Vidare kommer din roll innebära arbete med:
  • Infurns/deNONAs bildspråk och tonalitet inkl. foto, rörlig bild och grafiska element (tillsammans med deras fotograf).
  • Produktion av nyhetsbrev och andra utskick, både digitalt och tryckt material.
  • SEO (Sökmotoroptimering)
Vi söker dig som har
  • Utbildning inom marknadsföringsområdet alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet, eller självlärda kunskaper. Våga utmana oss!
  • Kunskaper inom diverse program som Wordpress, Photoshop, Indesign, Illustrator, Mailchimp och Google Analytics
  • Uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, både på svenska och engelska
Vi ser det som meriterande med
  • Kännedom om branschen och gärna ett inredningsintresse
Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. I den här rollen söker vi dig som är kreativ, självgående och initiativtagande. Vi tror att du har en vilja att förbättra deras marknadsföring och ett starkt eget driv att hitta tillvägagångssätt och nya idéer som tar marknadsföringen till nya nivåer. Detta är ett bolag inom en föränderlig bransch med mycket snabba puckar och för att lyckas i rollen är det viktigt att man är flexibel, bra på att samarbeta och har en förmåga att prioritera och snabbt byta fokus när det händer något nytt.

Övrig information
Start: Omgående

Anställningsform: Heltid (40h/vecka)

Placering: Östermalm, Stockholm

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om företaget

Infurn Contract AB grundades 1978 och har en egen designkollektion av möbler. Kunder är arkitekter och inredningsföretag. Man driver B2B försäljning av möbler till den offentliga miljön. Bolaget har ambitionen att vara bland de bästa inom sitt område. Att producera möbler av hög kvalitet med stark identitet samt bedriva agenturverksamhet har ända sedan starten varit bolagets signum.

Sedan start har de varit samarbetspartner och leverantör till de bästa arkitekt- och inredningsföretagen när de skapar formsäkra och intressanta miljöer.

Några av dessa projekt är At Six, KUST Hotell, Haymarket, Yasuragi, Spotify, Dice, SEB och Friends Arena - listan kan göras lång!

Deras kontor och Showroom finns på Östermalm nära Karlaplan i Stockholm.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 juni 2021 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Your Growth Partner