Customer Success Executive till snabbvĂ€xande startup!👂

Customer Success Executive till snabbvĂ€xande startup!👂

Om tjÀnsten

Wrknest söker nu en Customer Success Executive till All Ears som har kontor i centrala Stockholm. Till sommaren blir det flytt till nyrenoverade lokaler pÄ Vasagatan. All Ears Àr en mediebevakningstjÀnst (Grundat 2016) som, genom den snabbaste AI-tekniken, hÄller koll pÄ vad som sÀgs om olika varumÀrken i poddar, Youtube, TV, webb-tv och radio. All Ears anvÀnds i dag av nÄgra av vÀrldens största varumÀrken - bland annat Toyota och Walmart - och av kÀnda poddare som Alex & Sigge och Alexander PÀrleros. All Ears har flera stora kunder över hela Sverige, Norge samt USA och letar nu efter nÀsta stjÀrna som kan hjÀlpa bolaget att fortsÀtta expandera.

Som medarbetare pÄ All Ears finns stora möjligheter att vÀxa i sin roll och karriÀr. Idag Àr bolaget unikt i det att de erbjuder mediebevakning för talade medier - vilket gör det extra roligt att ha dialog med kunder! Bolaget bestÄr av drivna och hungriga medarbetare som peppas av att ha roligt pÄ jobbet samtidigt som de tillsammans driver företaget framÄt. Kulturen Àr mÄlinriktad och framgÄngar firas mer Àn gÀrna med gemensamma middagar, AWs, resor och lite extra semester.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Customer Success Executive pÄ All Ears kommer du att arbeta med att aktivt driva merförsÀljning mot befintlig kundbas samt vÄrda kundrelationerna. Du ansvarar för att ha löpande incheckningar med All Ears kunder för att sÀkerstÀlla 100% kundnöjdhet. Du utför möten för winback för att vÀnda en tveksam kund, onboardar nya kunder och inspirerar kunder till nya sÀtt att anvÀnda verktyget. För att trivas i rollen bör du gilla att hjÀlpa mÀnniskor och Àven vara problemlösande. Teamet bestÄr idag av fyra personer inom Customer Success och företaget bestÄr av 18 personer idag - men de vÀxer snabbt och kommer bli mÄnga fler!

PÄ All Ears arbetar du individuellt men Àven tillsammans med ditt team och att hjÀlpa varandra Àr en stor del i All Ears kultur. DÀrför Àr det viktigt att du Àr prestigelös, ödmjuk och gillar att arbeta nÀra dina kollegor. Vi hoppas att du genom ditt höga engagemang och din goda proaktiva förmÄga kommer att förbÀttra kundrelationerna och utvecklas tillsammans med All Ears.

Vi söker dig som har
  • Är flytande i svenska bĂ„de i tal och skrift
  • Jobbat med kundrelationer
  • Erfarenhet av försĂ€ljning
Vi ser det som meriterande
  • Erfarenhet av B2B-försĂ€ljning
  • Har koll pĂ„ mediebevakningsbranschen
  • Har erfarenhet av startupföretag
  • Jobbat inom annat SaaS-bolag tidigare
  • Universitetsutbildning eller yrkesutbildning
Vid denna rekrytering lÀgger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, dÄ de Àr avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstÄr att man inte kan allting frÄn början - men du ska ha en vilja att lÀra dig! DÀrför söker vi dig som har en god samarbetsförmÄga, Àr relationsskapande och sjÀlvgÄende. Som person Àr du Àven strukturerad i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information TjĂ€nsten avser heltid, 40h/v. Konkurrenskraftig lön med teambaserad provision. Start sĂ„ snart som möjligt med hĂ€nsyn till eventuell uppsĂ€gningstid. För att snabbt komma in i företaget och arbetsuppgifter kommer du att fĂ„ en onboarding i samband med start.

Sök gÀrna sÄ snart som möjligt dÄ vi jobbar med löpande urval.

Om All Ears

Varje dag publiceras hundratals timmar innehÄll i svenska radiosÀndningar, poddar, Youtube-kanaler och pÄ TV. Under ett dygn hinner tusentals varumÀrken att omnÀmnas.

OmvÀrldsbevakning Àr en av grundstenarna i kommunikationsindustrin. Men tidigare har det varit omöjligt för varumÀrken att fÄ reda pÄ om de blivit omnÀmnda i talade kanaler. Ett svart hÄl för analys och insiktsarbete.

Tack vare den senaste utvecklingen inom maskininlÀrning och AI kan vi analysera podcasts, radio, Youtube och TV-kanaler automatiskt - pÄ massiv skala. Det har gÄtt fort framÄt och uppÄt sedan vi lanserade hösten 2016. Kommunikationsavdelningarna hos Svenska Spel, Max Hamburgare, och mÄnga fler, finns idag pÄ vÄr kundlista. All Ears har flera hundra högprofilerade kunder, som Walmart, SJ och Toyota.
Mer info
OmrÄde Stockholms stad
Yrkesroll FörsÀljning, Account Manager
Typ av anstÀllning Heltid
Sista ansökningsdag 18 maj 2021 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Your Growth Partner