Sales Consultant till OneLab!

Sales Consultant till OneLab!

Om tjänsten
Wrknest söker nu för OneLabs räkning en Sales Consultant på heltid till deras kontor i centrala Stockholm. OneLab grundades 2014 och är idag ett av de ledande företagen inom preventiv företagshälsovård. De tror att hälsa, arbetsmiljö och lönsamhet hör ihop och har därför skapat en modern företagshälsa för att hjälpa personal må bra, utvecklas och prestera på topp. OneLab finns i både Sverige och många andra europeiska länder och letar nu efter ytterligare en stjärna till deras säljteam för att kunna fortsätta expandera.

Som medarbetare på OneLab finns stora möjligheter att visa framfötterna och utvecklas. Bolaget består idag av drivna individer med olika erfarenheter och kompetenser, där den gemensamma faktorn är en vilja att göra dagens arbete ännu bättre än gårdagens och en känsla av att laget kommer före jaget. Delar du denna inställning finns goda utvecklings- och karriärmöjligheter inom företaget.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Sales Consultant ligger dina primära ansvarsområden i att initiera och etablera långsiktiga relationer med nya kunder. Du har kontakt med flertal beslutsfattare i små och stora företag och ansvarar för hela säljprocessen, från att prospektera och boka möten till att genomföra kundmöten och uppföljning. Dina arbetsuppgifter är breda och inkluderar exempelvis att:
  • Prospektera och boka kundmöten
  • Genomföra möten med nya och befintliga kunder
  • Erbjuda väl anpassade lösningar för att stärka hälsan i kundens personalstyrkor.
  • Följa upp och vårda dina pågående processer och kunder.
Vi söker dig som
  • Har minst två års erfarenhet av B2B-försäljning.
  • Är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.
  • Är passionerad och vill utvecklas i din roll som säljare
Meriterande för tjänsten
  • Relevant eftergymnasial utbildning från universitet eller yrkeshögskola, exempelvis inom försäljning
  • Intresse för hälsa och friskvård
Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer lyckas i rollen och företaget. Vi söker dig som är resultatinriktad, orädd och ihärdig. Som person är du även relationsskapande i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Tjänsten avser heltid, 40h/v. Kontorstider 8-17. Fast grundlön samt provisionsdel. Tjänsten tillsätts så start så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. För att snabbt komma in i företaget och arbetsuppgifter kommer du att få en onboarding i samband med start.

Wrknest jobbar med löpande urval så sök tjänsten redan idag.

Om OneLab
OneLab erbjuder smarta, moderna hälsoundersökningar som hjälper företag att kartlägga och förbättra medarbetarnas hälsa samt identifiera och åtgärda eventuella arbetsmiljörisker. Genom att samla in, analysera och omvandla komplex hälsodata till enkla och pedagogiska rapporter, skapar dem en värdefull grund för ett långsiktigt hälsoarbete. Läs mer om OneLab här.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager, Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 mars 2021 (19 dagar kvar)