Account Manager

Account Manager

Account Manager
Stockholm

Är du en stjärna inom försäljning och vill vara med och påverka företags hållbarhetsresa? Då har du hittat hem!

Som Account Manager ser du till att våra (älskade!) produkter når fler företag, så att de kan ta nästa steg på sin hållbarhetsresa.

Som Account Manager på Worldfavor blir du en del av ett ungt, dynamiskt företag och ett team med smarta, roliga och ambitiösa individer som alla delar samma passion för att göra världen mer hållbar med hjälp av teknikens inverkan och kraft. Vi älskar att fira både stora och små milstolpar och vi värderar laget högre än individuella vinster.

Worldfavor strävar efter att göra hållbara affärer mainstream. Vi är en global digital SaaS-plattform med syfte att enkelt kunna dela, komma åt och få insikter från företags hållbarhetsinformation - eller Business Information 2.0, som vi kallar det. På bara ett par år har vi vuxit snabbt och idag är mer än 20 000 företag i nästan 70 länder (och fler ska det bli!) anslutna till vår plattform.

Om tjänsten
Ditt huvudmål som Account Manager kommer vara att utöka vårt produktutbud till nya kunder. Rollen kräver hög kompetens inom försäljning och ett strategiskt tankesätt där du kan leda vägen när vår verksamhet växer.

Försäljningen sker främst med beslutsfattare på C-nivå på medelstora till stora företag i Norden, men även utanför på grund av att vår globala produkt tilltalar internationella kunder.

Huvudansvaret som Account Manager är att: 

 • hantera komplexa försäljningscykler, förhandlingar och kontraktshantering
 • självständigt ställa in och uppdatera din affärsstrategi, med hjälp av andra funktioner
 • identifiera strategier inom försäljning och se till att målen uppnås
 • samarbeta effektivt med SDR-funktionens bokningsmöten och CS-funktionen som hanterar signerade kunder för att säkerställa en utmärkt kundresa

Kvalifikationer
Vi söker en målinriktad lagspelare som vill göra verklig skillnad! För att lyckas i rollen som Account Manager behöver du ha ett intresse för teknik och hållbarhet, samt ett strategiskt och agilt tankesätt. Du trivs med möjligheten att utveckla din verksamhet i en snabbrörlig start-up-miljö. 

 • Minst två års erfarenhet från framgångsrik B2B-försäöjning, med erfarenhet av att nå eller överträffa mål
 • Erfarenhet av att hantera kompletta och komplexa försäljningscykler med mellanmarknads- och företagskunder
 • Kandidatexamen eller motsvarande
 • Utmärkt kommunikationsförmåga på engelska, övriga europeiska språk är ett plus

Meriterande 

 • Djupare förståelse för/erfarenhet av företags hållbarhet
 • Erfarenhet av att sälja SaaS-lösningar, programvara alternativt andra IT- eller digitala lösningar
 • Erfarenhet från branscher inom mat och dryck, industriell tillverkning eller private equity / VC
 • Erfarenhet av att arbeta med stora företagskunder
 • Involverad i marknadsexpansion eller strategiarbete

Gemensamt för alla teammedlemmar på Worldfavor - som vi också förväntar oss av dig - är att vi är ambitiösa, opretentiösa, har en "can-do-attityd", samtidigt som vi motiveras av att forma en mer hållbar värld.

Vi rekryterar, arbetar och främjar genom våra kärnvärden: 

 • Vi påverkar
 • Vi tar ansvar
 • Vi utvecklas alltid
 • Vi gör det tillsammans
 • Vi tror att allt är möjligt

Vi erbjuder
Som Account Manager på Worldfavor får du möjlighet att ansluta till ett snabbväxande företag i framkant av en blomstrande marknad. För rätt person finns spännande karriärmöjligheter när företaget växer, eftersom vi fortfarande är tidigt på vår uppskalningsresa med stora, globala planer. Vi erbjuder också utvecklingsbidrag så att du kan lära dig mer om något som lockar dig!

Förutom glädjen i att arbeta med en produkt och ett varumärke som imponerar på kunderna, och verkligen gör världen till en bättre plats, erbjuder vi en konkurrenskraftig grundlön med en generös provisionsmodell. Vi har en flexibel, dynamisk och lekfull företagskultur, där varje person har en viktig roll i ett roligt och stöttande team.

Du får arbeta på ett härligt kontor i centrala Stockholm med flexibiliteten att arbeta hemifrån (oavsett pandemi eller inte) samt sex veckors betald semester, tjänstepension och hälsoförmåner.

Låter det som att vi är en match?  

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Daniel Bjerndal. Du når Daniel på 0720-92 09 63.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 4 sept 2022 (64 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!