Receptionist

Receptionist

Dina arbetsuppgifter

I rollen som receptionist är du företagets ansikte utåt och bemannar receptionen.

De främsta arbetsuppgifterna kommer att vara:
  • Välkomna besökare på ett trevligt och professionellt sätt
  • Besvara och koppla vidare samtal
  • Posthantering och leveranser
  • Hantera administrativa uppgifter
Din profil

Vi söker dig som har minst en avslutad gymnasieutbildning, är en serviceinriktad person som gillar att möta människor, kommunicerar väl på både svenska och engelska samt är van vid att arbeta i Outlook och Excel. Workforce Logicq har kontor på Hötorget och receptionen är bemannad under kontorstider.

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, så skicka in din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Håkan Andersson
Telefon 735 80 08 72
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.