VA-chef / Gruppchef inom VA

VA-chef / Gruppchef inom VA

Vi söker nu en VA-chef / Gruppchef till Helm Connect i Stockholm!

Företaget startade 2015 och är idag ett team på 8 anställda. Helm Connect ett växande bolag med stor erfarenhet av stora infrastruktur- och stadsbyggnadsprojekt som erbjuder konsulttjänster inom ledningssamordning och VA-projektering. Medarbetarna har även gedigen kunskap inom 3D-modellering, VA-projektering och datasamordning. Företaget tillhör en koncern som idag består av över 40 konsulter. Företaget sitter i fina lokaler på Sankt Eriksgatan i centrala Stockholm.

Företaget samordnar idag projekteringen av ledningar för nya stora stadsutvecklingsområden i Stockholm, som exempelvis Norra Djurgårdsstaden Hagastaden, Väsjön, Täby Park, diverse områden i Kista m.fl

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Helm Connect har som mål att starta en VA-avdelning och syftet med denna roll är att personen som kliver in som VA-chef kommer ha det övergripande ansvaret för VA-verksamheten vilket innebär personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar.

Du kommer till en början att dra in egna kunder, driva egna projekt för att så småningom ha personalansvar, leda och coacha konsulter i uppdrag, samordna resurser och anbud och vidareutveckla gruppens medarbetare och verksamhet.

Rollen innebär omväxlande arbete och spännande utvecklingsmöjligheter där du får stort utrymme att påverka ditt egna arbete och utveckling.

Om dig
Du som söker ska ha en stark vilja av att starta upp en VA-avdelning och ha en tydlig idé om hur du skaffar dina egna kunder och hur du ska driva avdelningen framåt. Helst ser vi att du kan ta med dig egna kunder. Du ska minst ha 7 års erfarenhet av VA-projektering med erfarenhet av ledarskap antingen som chef eller som uppdrags- eller projektledare inom VA. Vi ser gärna att du har en civilingenjörsutbildning.

Du är van vid att leda tekniska diskussioner i uppdragen och trivs i en miljö som präglas av stark tillväxt. Du ska ha en tydlig idé om hur du skaffar dina egna kunder och hur du ska driva avdelningen framåt.

Vi söker en motiverad och hängiven lagspelare som trivs med att dela kunskap och hjälpa andra att utvecklas. Vi tror att du brinner för att se människor växa och tillsammans åstadkomma bra lösningar.

Om WorkWeb

WorkWeb är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Helm Connects kontor på Sankt Eriksgatan 63B
  • Rekryteringsprocessen hanteras av WorkWeb och Helm Connects önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av WorkWeb. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer anställas direkt hos Helm Connect.
Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.