Serviceledare till Styrvärden!

Serviceledare till Styrvärden!

Om tjänsten
Vi söker nu en Serviceledare till Styrvärden i Stockholm. Företaget arbetar med öppna styr- och övervakningssystem för energi- och klimatanläggningar inom fastigheter. Tjänsten innebär att du bland annat kommer vara kundansvarig för några av avtalskunderna, presentera lösningsförslag, sköta resursstyrning av servicepersonalen och via telefon och mail ta emot och hantera inkommande ärenden från tekniker och kunder.

Din utgångspunkt kommer vara på deras kontor i Liljeholmen. Du blir en del av en trevlig och stabil verksamhet som präglas av en miljö med korta beslutsvägar, lojala medarbetare och med möjlighet till stor inverkan på den egna arbetssituationen.

Om dig
Vi söker dig som minst har tre års arbetslivserfarenhet från styrbranschen. Vi ser även att du har en teknisk utbildning på gymnasienivå men störst vikt läggs på erfarenheten inom styr- och reglerteknik. Tydlighet, affärsmässighet och god samarbetsförmåga är viktiga egenskaper, liksom god kommunikativ förmåga och entusiasm.

Om Styrvärden
Styrvärden erbjuder fastighetsautomation med öppna system som är enkla att sköta. Företaget har stor erfarenhet av att projektera, konstruera, programmera och driftsätta styranläggningar för kontor, bostäder, sjukhus, skolor, hotell, handel, industri, mm. På Styrvärden är de ca 12 anställda och en del av företagsgruppen Energivärden med cirka 160 anställda.

Om WorkWeb
WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag. Läs mer på www.workweb.se och bli en del av vårt nätverk redan idag!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom WorkWeb men du kommer anställas direkt hos Styrvärden.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://workweb.se
Sista ansökningsdag 7 juni 2019 (48 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.