Serviceelektriker

Serviceelektriker

Om tjänsten
WorkWeb söker för kunds räkning en person med erfarenhet och grundläggande kännedom om el-, tele-, brand- och/eller säkerhetsinstallationer. Du kommer att tillhöra ett engagerat team och arbeta i Stockholm.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med elinstallationer och olika typer av servicearbeten. Bland annat inom fastigheter industri, ny och ombyggnationer. Främst kommer du utföra installationer, felsökningar och reparationer på mindre utbyggnader och befintliga anläggningar. Du kommer att utgå från hemmet med servicebil.

Om dig
  • Vi söker du som är utbildad elektriker (fullbetald) (ECY-certifikat) och har minst två års erfarenhet av att arbeta som serviceelektriker i branschen.
  • Du har el-utbildning på gymnasienivå och B-körkort.
  • Språk: Flytande Svenska i tal och skrift.
Som person tycker du om att arbeta självständigt och resultatinriktat. Du är utåtriktad och har god förmåga att samarbeta och knyta kontakter.

Övrigt
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Stockholm,
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner om tjänsten blir tillsatt innan annonsen går ut.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på rekrytering@workweb.se. Skriv annonstiteln i rubriken
Om kund
Kund är ett av Sveriges största elteknikföretag som erbjuder intressanta projekt och goda utvecklingsmöjligheter. Passar perfekt för dig som söker tryggheten och möjligheterna som ett stort företag kan erbjuda, men med team-känslan av att arbeta i ett litet företag.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom WorkWeb men du kommer anställas direkt hos kund.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://workweb.se
Sista ansökningsdag 19 dec (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om WorkWeb
WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag inom byggsektorn. Vi arbetar med det som vi är bäst på. Att låta er som kund få träffa rätt kandidat. Efter det initiala mötet, släpper vi över kontrollen till er. Med sälj som fokus nyttjar vi våra branschkunskaper för att få varje individ att se fördelarna med just Er verksamhet.

Läs mer på www.workweb.se och bli en del av vårt nätverk redan idag!