Projektledare inom Ventilation

Projektledare inom Ventilation

Vi söker nu en självgående Projektledare inom Ventilation till Trönnberg Projekt och Fastighetsutveckling AB i Stockholm.

Om tjänsten
Företaget utökar sin projektorganisation för att ge sina kunder bästa möjliga service inom ventilationsfrågor. Som projektledare hos Trönnberg Projekt & Fastighetsutveckling AB kommer du självständigt att planera, samordna och genomföra dina projekt i samverkan med förvaltare och entreprenörer och ha fullt ekonomiskt ansvar för projektet.

Projekten kommer att bestå i att genomföra och tillse av Trönnberg & Co förvaltade fastigheter får OVK-besiktningar som är godkända. Som projektledare kommer du att planera och handla upp entreprenörer för åtgärder samt driva projekten och se till att de blir kvalitetssäkrade och genomförda på tekniskt bästa sätt. Du kommer som projektledare driva ventilationsprojekt från förstudie till medverkan i projektering, upphandling och genomförande av projekt till slutbesiktning som fastighetsägarens ombud under hela processen.

Du kommer främst att sitta på deras kontor på Östermalm i närheten till Tekniska Högskolan men du kommer också vara ute i dina tilldelade projekt.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom
WorkWeb men du kommer anställas direkt hos Trönnberg & Co.


Om dig
Vi ser gärna att du besitter minst 5års erfarenhet av projektledning inom fastighet med stor kunskap inom ventilation. Kunskap även inom kyla är en merit. Har du drivit projekt i bostadsrättsföreningar och kommersiella lokaler ser vi detta som en merit. Du ska ha god kännedom om byggnader och fastigheters tekniska installationer. Social kompetens är viktigt då du kommer ha kommunikation med både fastighetsägare och hyresgäster/bostadsrättsinnehavare. Du ska även vara van att arbeta självständigt och i projektgrupp. Att du kan utrycka dig i både tal och skrift ser vi som ett måste.

Om företaget
Trönnberg Projekt & Fastighetsutveckling AB är en del av Trönnberg & Co Förvaltnings AB.

De är en noggrant utvald organisation med fokus på att förädla fastigheter. Idag förvaltar de 90 fastigheter mestadels i Stockholms innerstad och närförort. Trönnberg & Co Förvaltning har funnits mer än 20 år i branschen.

Organisation består av fastighetsförvaltare, ekonomer, jurister, konsulter och projektledare som tar hand om 200.000 m2 till ett taxerat värde om 3 miljarder kronor. De 3.000 objekten består till 75% av bostäder och 25% lokaler.

Om WorkWeb
WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.
Läs mer på www.workweb.se och bli en del av vårt nätverk redan idag!


Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 maj (45 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.