Projektingenjör VVS

Projektingenjör VVS

Om tjänsten
Vi söker nu en driven och duktig projektingenjör till Carl Hanssons Rör & Värme. Du kommer att bli direkt anställd av vår uppdragsgivare där du erbjuds en trygg och stabil anställning med utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter.

Som projektingenjör på Carl Hanssons Rör & Värme jobbar du direkt på en entreprenadavdelning. Du kommer ha en controllerfunktion och arbeta nära avdelningschefen och projektledarna. Dina arbetsuppgifter kan vara väldigt skiftande med allt ifrån kalkyl, PM, stötta med inköpsplaner, tidplaner och teknisk konsultation etc. Vid behov kan du behöva gå in som backup till en projektledare.

Du kommer att sitta på deras huvudkontor vid Liljeholmen, Lövholmsvägen 9.

Om dig
Som Projektingenjör ser vi att du är driven och engagerad. Här kommer du arbeta med kunder, leverantörer och medarbetare där du som projektingenjör måste vara social, kommunikativ och serviceinriktad. Vidare ser vi att du är tekniskt intresserad, tar stort ansvar och är noggrann. Vi ser helst att du har erfarenhet av en liknande roll inom vs men det är inget krav. Krav på relevant utbildning samt erfarenhet från byggbranschen. Rollen kräver att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Om Carl Hanssons Rör & Värme
Sedan drygt 100 år tillbaka är Carl Hanssons Rör & Värme ett av Stockholmsregionens mest etablerade och ledande VVS-bolag med mycket historia och kunskap innanför väggarna. De erbjuder helhetslösningar inom installation, service och underhåll av VVS-anläggningar. Deras målsättning är inte att bli störst- utan att med bred kompetens, rätt kvalitet, kostnadseffektivitet och hög leveransprecision vara din bästa samarbetspartner. Idag har Carl Hanssons ca 60 anställda och har 120 mkr i årsomsättning. De utför entreprenader och service i Stockholmsregionen.

Om WorkWeb
WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.
Läs mer på www.workweb.se och bli en del av vårt nätverk redan idag!

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.carlhanssons.se/
Sista ansökningsdag 5 apr (17 dagar kvar)