Platschef inom Mark/Anläggning

Platschef inom Mark/Anläggning

Om tjänsten
Vi söker nu en driven och duktig platschef till Svensk Entreprenadteknik. Du kommer att bli direkt anställd av dom där du erbjuds en trygg och stabil anställning med utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter.

Som Platschef ansvarar för att planera och leda personalen ute på projekten och att allting sker enligt tidsplan och budget. Du kommer ha en central roll i projekten och kommer ha mycket kontakt med kunder och leverantörer. En stor del av projekten kommer att vara på den Norra delen av Stockholm då de har sitt säte i Märsta. I tjänsten ingår även en företagsbil som gör att du lätt kan ta dig mellan projekten.

Om dig
Vi ser att du som söker tjänsten har flera års erfarenhet från en liknande roll inom Mark & Anläggning. Då arbetet innehåller en del administrativa uppgifter är det viktigt att du som person är strukturerad och besitter ett ekonomiskt tänk. Du är kundfokuserad, serviceminded och en riktig lagspelare. Krav på B-körkort.

Om Företaget
Svensk Entreprenadteknik är ett anläggningsföretag med säte mellan Stockholm och Uppsala som arbetar målmedvetet med verksamhetsutveckling i deras strävan att tillfredsställa kundens behov och förbättra deras konkurrenskraft. För närvarande har företaget ca 35 anställda.

Om WorkWeb
Vi är ett Search & Headhuntingbolag som är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.
Läs mer på www.workweb.se och bli en del av vårt nätverk redan idag!

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://workweb.se/
Sista ansökningsdag 29 maj 2019 (36 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.