Ledningssamordnare inom infrastruktur!

Ledningssamordnare inom infrastruktur!

Om tjänsten
Vi söker nu en Ledningssamordnare inom infrastruktur till Helm Connect i Stockholm. Du kommer att bli direkt anställd av vår uppdragsgivare där du erbjuds en trygg och stabil anställning med utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter.

Helm Connect har utvecklas till att bli specialister inom ledningssamordning som är deras kärnverksamhet och som arbetssätt jobbar de med grupper på 2-3 personer. Du kommer därför inte behöva jobba själv som dem flesta ledningssamordnarna gör på andra företag.

Du kommer att arbeta mycket med AutoCAD och NavisWorks. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara kontroll av modellfiler och projektering samt mycket möte angående projekten de jobbar med. Din roll och introduktion kommer att anpassas efter din erfarenhetsnivå.

Vidare kommer du att sitta på deras fina och hemtrevliga kontor på S:t Eriksgatan 63B, med gångavstånd till Tekniska Nämndhuset där de har majoriteten av sina möten.

Om dig
Vi söker dig som har minst ett års erfarenhet av av att projektera ledningar inom infrastruktur, exempelvis inom VA, fjärrvärme, el, gas, sopsug eller fiber.

Du är social, samarbetsvillig och ordningsam samt lösningsorienterad. Som person är du ansvarstagande, du tycker det är roligt att lösa problem och ser till att arbetet går framåt, oavsett om du kan lösa problemet själv eller genom samarbete. Du är relationsskapande och har en god samarbetsförmåga, vilket gör att du får en bra kontakt med både externa aktörer och kollegor. Har du jobbat några år ser vi även att du är affärsmässig och strategisk, vilket gör att du kan överblicka stora projekt, se möjligheter och göra rätt prioriteringar.

Om Helm Connect
Helm Connect ett växande bolag med stor erfarenhet av stora infrastruktur- och stadsbyggnadsprojekt som erbjuder konsulttjänster inom VA-projektering och ledningssamordning. Medarbetarna har även gedigen kunskap inom 3D-modellering, VA-projektering och datasamordning. Företaget tillhör idag en koncern som idag består av över 40 konsulter som gillar att utmana och testa sina gränser både på arbetet och privat.

Företaget samordnar idag projekteringen av ledningar för nya stora stadsutvecklingsområden i Stockholm, som exempelvis Norra Djurgårdsstaden Hagastaden, Väsjön, Täby Park, diverse områden i Kista m.fl.

Som Ledningssamordnare på Helm Connect kommer du tillhöra ett engagerat team om åtta kollegor med olika bakgrunder och erfarenheter, men som alla är experter på ledningssamordning.

Om WorkWeb
WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.
Läs mer på www.workweb.se och bli en del av vårt nätverk redan idag!

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://workweb.se/
Sista ansökningsdag 10 apr (20 dagar kvar)